
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן3.5 כוסות + 1 כף
-
25 גרם שמרים טרייםאו 1 כף שמרים יבשים
-
320 מ"ל מים פושרים1/3 1 כוסות
-
1 כפית סוכר לבן
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
רוטב ותוספות
-
400 גרם עגבניות מרוסקות
-
250 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
150 גרם גבינת בייבי מוצרלה
-
10 עגבניות שרי בינוניותחצויות
-
1 חופן זיתים שחוריםמגולענים
הגשה
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל חומרי הבצק, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה, ומעבדים במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3-4 מ”מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת סנו סושי - נייר אפייה טבעי
מרדדים את הבצק . צילום: אפיק גבאי מרדדים את הבצק . צילום: אפיק גבאי - יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. משאירים שוליים נקיים של כ-1/2 ס”מ.
יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. צילום: אפיק גבאי - מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהפיצה מזהיבה.
מפזרים מעל הרוטב את הגבינה. צילום: אפיק גבאי מפזרים תוספות. צילום: אפיק גבאי - מפזרים את הבזיליקום ומגישים.
פיצה ביתית. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
3548.0
קק״ל
3548.0
קק״ל
פחמימות
420.8
גרם
420.8
גרם
שומן
137.3
גרם
137.3
גרם
נתרן
6214.7
מ״ג
6214.7
מ״ג
חלבון
158.5
גרם
158.5
גרם
סיבים תזונתיים
27.9
גרם
27.9
גרם
שומן רווי
41.0
גרם
41.0
גרם
כולסטרול
147.5
מ״ג
147.5
מ״ג
סידן
1918.3
מ״ג
1918.3
מ״ג
ברזל
18.3
מ״ג
18.3
מ״ג
אשלגן
2784.2
מ״ג
2784.2
מ״ג
אבץ
12.7
מ״ג
12.7
מ״ג
תגובות (14)
הילדים התענגו על הפיצה
כל הדברים האלו…..ויצא קטלני!!!!!!!!!!! וואווווו פשוט מטורף!!!!!!!!!! הפיצה הכי טעימה שטעמתי בחיייייייי למרות שזה אל כזה תפח אבל היה מושלם!!!!!!!! התחסל בדקה
איזה כיף! תודה רבה (: