פיצה ביתית כמו באיטליה!

אנחנו יכולים לאכול פיצה לבוקר, צהריים או ערב, כך שמתכון לפיצה ביתית קלה להכנה זה משהו שחייבים להחזיק בשלוף. לגזור ולשמור, את המתכון הזה אתם הולכים להכין והרבה
אנחנו יכולים לאכול פיצה לבוקר, צהריים או ערב, כך שמתכון לפיצה ביתית קלה להכנה זה משהו שחייבים להחזיק בשלוף. לגזור ולשמור, את המתכון הזה אתם הולכים להכין והרבה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3548
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3548.0 קק״ל 3548.0 קק״ל
    פחמימות 420.8 גרם 420.8 גרם
    שומן 137.3 גרם 137.3 גרם
    נתרן 6214.7 מ״ג 6214.7 מ״ג
    חלבון 158.5 גרם 158.5 גרם
    סיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״ג
    סידן 1918.3 מ״ג 1918.3 מ״ג
    ברזל 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    אשלגן 2784.2 מ״ג 2784.2 מ״ג
    אבץ 12.7 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3548
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3548.0 קק״ל 3548.0 קק״ל
    פחמימות 420.8 גרם 420.8 גרם
    שומן 137.3 גרם 137.3 גרם
    נתרן 6214.7 מ״ג 6214.7 מ״ג
    חלבון 158.5 גרם 158.5 גרם
    סיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרם
    שומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״ג
    סידן 1918.3 מ״ג 1918.3 מ״ג
    ברזל 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    אשלגן 2784.2 מ״ג 2784.2 מ״ג
    אבץ 12.7 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רוטב ותוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים את כל חומרי הבצק, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה, ומעבדים במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  2. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  3. מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3-4 מ”מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת סנו סושי - נייר אפייה טבעי
    מרדדים את הבצק . צילום: שני הלוי
    מרדדים את הבצק . צילום: אפיק גבאי

    מרדדים את הבצק . צילום: שני הלוי
    מרדדים את הבצק . צילום: אפיק גבאי

  4. יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. משאירים שוליים נקיים של כ-1/2 ס”מ.

    יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. צילום: שני הלוי
    יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. צילום: אפיק גבאי

  5. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהפיצה מזהיבה.
    מפזרים מעל הרוטב את הגבינה. צילום: שני הלוי
    מפזרים מעל הרוטב את הגבינה. צילום: אפיק גבאי

    מפזרים תוספות. צילום: שני הלוי
    מפזרים תוספות. צילום: אפיק גבאי

  6. מפזרים את הבזיליקום ומגישים.

    פיצה ביתית. צילום: שני הלוי
    פיצה ביתית. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
פיצה ביתית כמו באיטליה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Beta Sh.

    יצא מושלם!

תגובות (14)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות