פיצה לבנה עם תפוחי אדמה ברוטב גבינות

פיצה לבנה עם רוטב לבן ומניפת תפוחי אדמה, כן גם הם לבנים. אוהבי הפחמימות להתפקד - הפיצה המושלמת בדרך אליכם, והיא גם טעימה במיוחד
פיצה לבנה עם רוטב לבן ומניפת תפוחי אדמה, כן גם הם לבנים. אוהבי הפחמימות להתפקד - הפיצה המושלמת בדרך אליכם, והיא גם טעימה במיוחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3189.6 קק״ל 3189.6 קק״ל
    פחמימות 396.9 גרם 396.9 גרם
    שומן 125.5 גרם 125.5 גרם
    נתרן 9227.6 מ״ג 9227.6 מ״ג
    חלבון 114.6 גרם 114.6 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 67.7 גרם 67.7 גרם
    כולסטרול 311.0 מ״ג 311.0 מ״ג
    סידן 1585.6 מ״ג 1585.6 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 975.5 מ״ג 975.5 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3189.6 קק״ל 3189.6 קק״ל
    פחמימות 396.9 גרם 396.9 גרם
    שומן 125.5 גרם 125.5 גרם
    נתרן 9227.6 מ״ג 9227.6 מ״ג
    חלבון 114.6 גרם 114.6 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 67.7 גרם 67.7 גרם
    כולסטרול 311.0 מ״ג 311.0 מ״ג
    סידן 1585.6 מ״ג 1585.6 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 975.5 מ״ג 975.5 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספת

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים בתוך קערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך כ-8 דקות עד לקבלת בצק רך ודביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במשך 60 דקות, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את תפוחי האדמה: פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.
  4. מבשלים את תפוחי האדמה בהרבה מים רותחים עם מלח עד שהם מתרככים (כמה דקות). מסננים ושומרים בצד.
  5. מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום ומערבבים.
  6. מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה.
  7. מכניסים לשמנת הרותחת גם את הגבינות, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות והרוטב אחיד וסמיך.
  8. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  9. מרכיבים את הפיצה: מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  10. מעצבים צורה של פיצה עגולה בעובי כסנטימטר בעזרת ידיים משומנות.
  11. מורחים מעל את הרוטב הלבן.
  12. מסדרים מעליו את תפוחי האדמה בצורת מניפה.
  13. מזלפים קצת שמן זית, מפזרים קצת מלח, פרמז’ן ועשבי תיבול ואופים במשך כ-15 דקות או עד שהפיצה שחומה.

צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה לבנה עם תפוחי אדמה ברוטב גבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מרלנה ביטון

    אני פשוט בהלם.. חידשתם לי בתחום הפיצות.. אני אכין לנכדים שלי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות