פיצה מהירה בלי שמרים והתפחה

חצי שעה בלבד ויש לכם פיצה ביתית, קריספית וטעימה עם כל התוספות שתרצו. זוהי פיצה מהירה שאפשר להכין עם הילדים או לערב זוגי מול הטלוויזיה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

רוטב עגבניות

בצק

טופינג

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שמתקבל רוטב.
  5. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד שבוע.
  6. מכינים את הבצק: מערבבים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים רוויון ושמן זית ולשים לבצק אחיד. אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח.
  7. מרכיבים את הפיצה ואופים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 20 ס”מ ובעובי 4-3 מ”מ. מניחים בתבנית.
  8. מורחים רוטב עגבניות על עיגולי הבצק בשכבה אחידה ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים (עגבניות, זיתים, תירס ועוד).
  9. אופים 20-15 דקות, עד ששולי הפיצה זהובים והגבינה מותכת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 653.5 קק״ל 1960.4 קק״ל
פחמימות 74.1 גרם 222.3 גרם
שומן 26.8 גרם 80.5 גרם
נתרן 2152.7 מ״ג 6458.1 מ״ג
חלבון 22.2 גרם 66.5 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 7.9 גרם 23.7 גרם
כולסטרול 24.5 מ״ג 73.4 מ״ג
סידן 364.7 מ״ג 1094.2 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 846.4 מ״ג 2539.2 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 5.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody