פיצה מהירה בלי שמרים שמכינים צ’יק צ’אק

מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, או משמנים את תבנית הפיצה המחוררת בתרסיס השמן.
  2. במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הביצים, היוגורט, המלח והסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית. מעבירים לתבנית הפיצה או על התבנית הרגילה.
  4. מורחים את רוטב הפיצה, מגררים את גבינת המוצרלה ומפזרים את הגבינה והזיתים על הפיצה. מתבלים באורגנו. מתיזים מעט תרסיס השמן על השוליים ומפזרים את השומשום.
  5. אופים 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.

הערות

  • הכי נוח לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1692.2 קק״ל 5076.7 קק״ל
פחמימות 270.0 גרם 809.9 גרם
שומן 35.8 גרם 107.5 גרם
נתרן 6418.7 מ״ג 19256.2 מ״ג
חלבון 64.3 גרם 192.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.6 גרם
שומן רווי 13.6 גרם 40.9 גרם
כולסטרול 339.9 מ״ג 1019.8 מ״ג
סידן 625.6 מ״ג 1876.8 מ״ג
ברזל 6.8 מ״ג 20.5 מ״ג
אשלגן 612.8 מ״ג 1838.4 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 15.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    יובל א

    נראה מתכון נהדר! האם יש אפשרות להחליף חלק מהקהל הלבן הקמח כוסמין מלא? אם כן, איזו כמות והאם צריך להוסיף עוד נוזלים לבצק?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף מחצית בהחלט, יש אפשרות שתצטרך להוסיף יותר מים, צריך לעבד את הבצק ולראות – אם הוא יבש מדי, מוסיפים עוד מים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody