< רקע נינג'ה

פיצה מתוקה מתוקה!

אין קינוח יותר מפנק, מספק וכיפי מאשר פיצה מתוקה, מתכון קל להכנה של הקינוח המושלם עם כל התוספות שהילדים הכי אוהבים, אנחנו הלכנו על מרשמלו, סוכריות והרבה שוקולד
אין קינוח יותר מפנק, מספק וכיפי מאשר פיצה מתוקה, מתכון קל להכנה של הקינוח המושלם עם כל התוספות שהילדים הכי אוהבים, אנחנו הלכנו על מרשמלו, סוכריות והרבה שוקולד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    3684
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3684.3 קק״ל 3684.3 קק״ל
    פחמימות 479.3 גרם 479.3 גרם
    שומן 167.1 גרם 167.1 גרם
    נתרן 1763.8 מ״ג 1763.8 מ״ג
    חלבון 65.3 גרם 65.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 79.6 גרם 79.6 גרם
    כולסטרול 309.0 מ״ג 309.0 מ״ג
    סידן 470.1 מ״ג 470.1 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 1058.8 מ״ג 1058.8 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    3684
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3684.3 קק״ל 3684.3 קק״ל
    פחמימות 479.3 גרם 479.3 גרם
    שומן 167.1 גרם 167.1 גרם
    נתרן 1763.8 מ״ג 1763.8 מ״ג
    חלבון 65.3 גרם 65.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 79.6 גרם 79.6 גרם
    כולסטרול 309.0 מ״ג 309.0 מ״ג
    סידן 470.1 מ״ג 470.1 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 1058.8 מ״ג 1058.8 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים היטב, מניילנים ומעבירים לקירור של לפחות 3 שעות.
  2. מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט מלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 5-6 דקות, או עד שמתקבל בצק רך. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה. מקבצים את הבצק לכדור, משמנים טיפה, מכסים ומתפיחים כשעה.
  3. בוחרים בתכנית אפייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-230 מעלות ואת משך הזמן ל-15 דקות. לוחצים על לחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.

    בוחרים בתכנית אפייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-230 מעלות. צילום: אפיק גבאי
    בוחרים בתכנית אפייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-230 מעלות. צילום: אפיק גבאי

  4. משטחים את הבצק לעיגול על גבי תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפייה.

    משטחים את הבצק לעיגול על גבי תבנית אפייה שטוחה. צילום: אפיק גבאי
    משטחים את הבצק לעיגול על גבי תבנית אפייה שטוחה. צילום: אפיק גבאי

  5. כאשר המכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את התבנית פנימה ואופים את הפיצה עד להזהבה קלה.

    אופים את הפיצה עד להזהבה קלה. צילום: אפיק גבאי
    אופים את הפיצה עד להזהבה קלה. צילום: אפיק גבאי

  6. בינתיים מוסיפים לשוקולד את האינסטנט פודינג ומקציפים לקרם חלק וסמיך.
  7. מוציאים את התבנית, מורחים את הקרם מעל הפיצה, משאירים שוליים ריקים של כ-1 ס”מ.

    מורחים את הקרם מעל הפיצה, משאירים שוליים ריקים של כ-1 ס"מ. צילום: אפיק גבאי
    מורחים את הקרם מעל הפיצה, משאירים שוליים ריקים של כ-1 ס”מ. צילום: אפיק גבאי

  8. מפזרים את התוספות, מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להמשיך באפייה למשך 7 דקות נוספות, או עד שהפיצה מוכנה.
  9. עם סיום האפייה, מוציאים את התבנית ומניחים לקירור 5 דקות לפני ההגשה.
    פיצה מתוקה. צילום: אפיק גבאי
    פיצה מתוקה. צילום: אפיק גבאי

    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה מתוקה מתוקה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות