פיצה 4 גבינות עם ארטישוק ועגבניות שרי

רוצים להפתיע את המשפחה בארוחת ערב קלילה? מכינים פיצה 4 גבינות פשוטה להכנה עם רוטב עגבניות, ארבעה סוגי גבינות איכותיות, ארטישוק ועגבניות שרי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את הקמח, הסוכר, השמרים, המים והשמן בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים עד היווצרות בצק, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות על מנת שהגלוטן יתפתח היטב. מוציאים את הבצק ומחלקים ל-3 כדורים.
  2. בעזרת ידיים משומנות עוטפים את כדורי הבצק בשמן הזית. מניילנים ומתפיחים שעה.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב.
  5. מגרדים את הגבינות בפומפייה. חוצים את עגבניות השרי.
  6. מרדדים כל כדור למלבן/עיגול. מורחים שכבה נדיבה של הרוטב על הבצק. מכניסים לתנור לחצי אפייה, בערך ל-10 דקות.
  7. מוציאים, מפזרים מעל את הגבינות והתוספות ומחזירים לאפייה עד שהפיצה זהובה בצדדים, והגבינות נמסו.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1144.5 קק״ל 3433.6 קק״ל
פחמימות 143.5 גרם 430.4 גרם
שומן 44.6 גרם 133.8 גרם
נתרן 3455.5 מ״ג 10366.6 מ״ג
חלבון 34.8 גרם 104.3 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 21.7 גרם
שומן רווי 16.2 גרם 48.6 גרם
כולסטרול 58.6 מ״ג 175.7 מ״ג
סידן 520.2 מ״ג 1560.6 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 10.6 מ״ג
אשלגן 542.0 מ״ג 1626.1 מ״ג
אבץ 3.9 מ״ג 11.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody