פיצקעלך: פיצות קטנות ואישיות מקמח כוסמין

פיצות אישיות מהירות ופשוטות מקמח כוסמין. פשוט להכין את הבצק והרוטב בכמה דקות, לשים כל תוספת שאוהבים, לאפות ולהגיש! ארוחה קלה וכיפית לכל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

בצק

רוטב

תוספות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למיקסר ומערבלים במשך 10 דקות.
  3. מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים אותו בניילון נצמד.
  4. נותנים לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו. ניתן להתפיח פעמיים ע”י הורדת הנפח והתפחה שניה.
  5. מכינים את הרוטב: בקערית מערבבים את רוטב העגבניות עם התבלינים.
  6. מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאוהבים. הכל הולך!
  7. אופים את הפיצה כרבע שעה בתנור.

    פיצות אישיות מקמח כוסמין
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 577.6 קק״ל 3465.9 קק״ל
פחמימות 12.1 גרם 72.8 גרם
שומן 49.5 גרם 296.8 גרם
נתרן 3458.6 מ״ג 20751.9 מ״ג
חלבון 19.3 גרם 115.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרם
שומן רווי 14.4 גרם 86.4 גרם
כולסטרול 39.3 מ״ג 236.0 מ״ג
סידן 406.2 מ״ג 2436.9 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 174.4 מ״ג 1046.1 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 8.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar