רקע ברימאג

פיצקעלך: פיצות קטנות ואישיות מקמח כוסמין

פיצות אישיות מהירות ופשוטות מקמח כוסמין. פשוט להכין את הבצק והרוטב בכמה דקות, לשים כל תוספת שאוהבים, לאפות ולהגיש! ארוחה קלה וכיפית לכל המשפחה
פיצות אישיות מהירות ופשוטות מקמח כוסמין. פשוט להכין את הבצק והרוטב בכמה דקות, לשים כל תוספת שאוהבים, לאפות ולהגיש! ארוחה קלה וכיפית לכל המשפחה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1502.6 קק״ל 9015.9 קק״ל
    פחמימות 163.9 גרם 983.3 גרם
    שומן 54.9 גרם 329.2 גרם
    נתרן 3462.9 מ״ג 20777.7 מ״ג
    חלבון 54.8 גרם 328.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 86.4 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 236.0 מ״ג
    סידן 402.5 מ״ג 2415.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 166.3 מ״ג 998.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1502.6 קק״ל 9015.9 קק״ל
    פחמימות 163.9 גרם 983.3 גרם
    שומן 54.9 גרם 329.2 גרם
    נתרן 3462.9 מ״ג 20777.7 מ״ג
    חלבון 54.8 גרם 328.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 86.4 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 236.0 מ״ג
    סידן 402.5 מ״ג 2415.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 166.3 מ״ג 998.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רוטב

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למיקסר ומערבלים במשך 10 דקות.
  3. מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים אותו בניילון נצמד.
  4. נותנים לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו. ניתן להתפיח פעמיים ע”י הורדת הנפח והתפחה שניה.
  5. מכינים את הרוטב: בקערית מערבבים את רוטב העגבניות עם התבלינים.
  6. מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאוהבים. הכל הולך!
  7. אופים את הפיצה כרבע שעה בתנור.
    פיצות אישיות מקמח כוסמין
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי

     

    לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצקעלך: פיצות קטנות ואישיות מקמח כוסמין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    דליה אוסדון

    פיצה ממש טעימה יצאה לי בזכותכם

      Avatar
      Foody team

      היי דליה, איזה כיף לשמוע.

    Avatar
    פאני

    אני בטיפול גמילה מסוכר. מה אפשר להוסיף להצק במקום סוכר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בסילאן או דבש.

    Avatar
    ורד

    האם אפשר להחליף חצי מקמח הכוסמין בקמח לבן? אין לי מספיק קמח כוסמין. אשמח לתשובה מהירה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בוודאי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות