פירה פרווה וטבעוני בטעם הכי קרוב לחמאה!
אם אתם לא רוצים להשתמש בחמאה בפירה שלכם, השתמשו בסויה לבישול ותקבלו פירה נימוח, מעודן וחמאתי כמו שכולם חולמים. פירה פרווה נפלא גם לטבעוניים
אם אתם לא רוצים להשתמש בחמאה בפירה שלכם, השתמשו בסויה לבישול ותקבלו פירה נימוח, מעודן וחמאתי כמו שכולם חולמים. פירה פרווה נפלא גם לטבעוניים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.1 קק״ל 525.4 קק״לפחמימות 6.9 גרם 20.8 גרםשומן 15.8 גרם 47.4 גרםנתרן 1037.0 מ״ג 3110.9 מ״גחלבון 0.9 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.3 מ״ג 43.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 79.8 מ״ג 239.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.1 קק״ל 525.4 קק״לפחמימות 6.9 גרם 20.8 גרםשומן 15.8 גרם 47.4 גרםנתרן 1037.0 מ״ג 3110.9 מ״גחלבון 0.9 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.3 מ״ג 43.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 79.8 מ״ג 239.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
כולם יודעים שפירה מושלם מתחיל בחמאה. אבל כשרוצים לשמור על פירה פרווה וגם לקבל את הטעם הנימוח והמרקם הנכון אפשר להשתמש בסויה לבישול והתוצאה מפתיעה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג תפוחי אדמהקלופים וחתוכים לקוביות גדולות
-
1 1/2 כפיות שוםכתוש
-
1מיכל או 250 גרם מוצר סויה לבישול 14% שומן אלפרו
-
1 כפית מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
אופן הכנה
- ראשית, שמים את תפוחי האדמה, השום והמלח בסיר גדול ומכסים במים.
- שנית, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים לגמרי.
- מסננים את המים.
- מוסיפים לסיר את הסויה לבישול ומערבבים היטב.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק וקרמי.
- טועמים ומתקנים תיבול על-ידי הוספת מלח ופלפל שחור.
- מעבירים את הפירה לצלחת הגשה, יוצקים מעל קצת שמן זית, מפזרים בצל ירוק, בצל מטוגן ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, שמים את תפוחי האדמה, השום והמלח בסיר גדול ומכסים במים.
- שנית, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים לגמרי.
- מסננים את המים.
- מוסיפים לסיר את הסויה לבישול ומערבבים היטב.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק וקרמי.
- טועמים ומתקנים תיבול על-ידי הוספת מלח ופלפל שחור.
- מעבירים את הפירה לצלחת הגשה, יוצקים מעל קצת שמן זית, מפזרים בצל ירוק, בצל מטוגן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
תודה רבה. נראה מעולה. האם יש אפשרות אחרת במקום הסויה? אולי שמנת פרווה? תודה
כן, אך הטעם יכול להשתנות. בתיאבון!
תודה רבה,