רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

פירה פרווה וטבעוני בטעם הכי קרוב לחמאה!

אם אתם לא רוצים להשתמש בחמאה בפירה שלכם, השתמשו בסויה לבישול ותקבלו פירה נימוח, מעודן וחמאתי כמו שכולם חולמים. פירה פרווה נפלא גם לטבעוניים
אם אתם לא רוצים להשתמש בחמאה בפירה שלכם, השתמשו בסויה לבישול ותקבלו פירה נימוח, מעודן וחמאתי כמו שכולם חולמים. פירה פרווה נפלא גם לטבעוניים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.1 קק״ל 525.4 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 20.8 גרם
    שומן 15.8 גרם 47.4 גרם
    נתרן 1037.0 מ״ג 3110.9 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 2.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 43.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 79.8 מ״ג 239.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.1 קק״ל 525.4 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 20.8 גרם
    שומן 15.8 גרם 47.4 גרם
    נתרן 1037.0 מ״ג 3110.9 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 2.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 43.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 79.8 מ״ג 239.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

כולם יודעים שפירה מושלם מתחיל בחמאה. אבל כשרוצים לשמור על פירה פרווה וגם לקבל את הטעם הנימוח והמרקם הנכון אפשר להשתמש בסויה לבישול והתוצאה מפתיעה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. ראשית, שמים את תפוחי האדמה, השום והמלח בסיר גדול ומכסים במים.
  2. שנית, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים לגמרי.
  3. מסננים את המים.
  4. מוסיפים לסיר את הסויה לבישול ומערבבים היטב.

    פירה פרווה בטעם חמאה2
    מוסיפים לסיר את הסויה לבישול

  5. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק וקרמי.
  6. טועמים ומתקנים תיבול על-ידי הוספת מלח ופלפל שחור.
  7. מעבירים את הפירה לצלחת הגשה, יוצקים מעל קצת שמן זית, מפזרים בצל ירוק, בצל מטוגן ומגישים.

    פירה פרווה בטעם חמאה3
    פירה פרווה בטעם חמאה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ברכה

    תודה רבה. נראה מעולה. האם יש אפשרות אחרת במקום הסויה? אולי שמנת פרווה? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אך הטעם יכול להשתנות. בתיאבון!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות