פיש אנד צ’יפס מתובל

אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

פיש

  • 1 פילה דג בס
    או ברמונדי חתוכים לאצבעות

ציפוי

צ'יפס

אופן הכנה

  1. מערבבים את הביצים עם החרדל, הקטשופ, השום והמלח.
  2. מקמחים את אצבעות הדג, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם ומכינים אותן לטיגון בסיר.

    פיש אנד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי)
    מכינים את אצבעות הדג לטיגון (צילום: אפיק גבאי)

  3. מחממים את הסיר לתכנית AIR FRAY בטמפרטורה של 200 מעלות, כאשר הסיר חם, מניחים השניצל דג ומפעילים ל15 דקות. אחרי 7 דקות הופכים וממשיכים לבשל.

    פיש אנד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי)
    פיש אנד צ’יפס טעים ומוכן לאכילה (צילום: אפיק גבאי)

  4. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם השמן והמלח. מכניסים למכשיר אחרי חימום ואופים ב-180 מעלות בתכנית AIR FRAY 20-30 דקות. בדקה ה-10 מומלץ לערבב את הצ’יפס.

    פיש אנד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי)
    מכינים את תפוחי האדמה בנינג’ה גריל  (צילום: אפיק גבאי)

  5. מערבבים בקערה את רכיבי התיבול. מוציאים את הצ’יפס מהמכשיר ומתבלים מיד בתערובת התיבול (כשהצ’יפס עדיין חם).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 179.3 קק״ל 717.1 קק״ל
פחמימות 22.3 גרם 89.2 גרם
שומן 6.2 גרם 24.9 גרם
נתרן 545.4 מ״ג 2181.5 מ״ג
חלבון 7.2 גרם 28.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.5 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 28.5 מ״ג 114.0 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 111.1 מ״ג 444.3 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody