< רקע נינג'ה

פיש אנד צ’יפס מתובל

אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.6 קק״ל 730.6 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.2 גרם
    שומן 5.7 גרם 22.9 גרם
    נתרן 600.4 מ״ג 2401.5 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 27.2 מ״ג 108.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 110.0 מ״ג 439.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.6 קק״ל 730.6 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.2 גרם
    שומן 5.7 גרם 22.9 גרם
    נתרן 600.4 מ״ג 2401.5 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 27.2 מ״ג 108.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 110.0 מ״ג 439.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיש

  • 1 פילה דג בס
    או ברמונדי חתוכים לאצבעות

ציפוי

צ'יפס


אופן הכנה

  1. מערבבים את הביצים עם החרדל, הקטשופ, השום והמלח.
  2. מקמחים את אצבעות הדג, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם ומכינים אותן לטיגון בסיר.

    פיש אנד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי)
    מכינים את אצבעות הדג לטיגון (צילום: אפיק גבאי)

  3. מחממים את הסיר לתכנית AIR FRAY בטמפרטורה של 200 מעלות, כאשר הסיר חם, מניחים השניצל דג ומפעילים ל15 דקות. אחרי 7 דקות הופכים וממשיכים לבשל.

    פיש אנד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי)
    פיש אנד צ’יפס טעים ומוכן לאכילה (צילום: אפיק גבאי)

  4. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם השמן והמלח. מכניסים למכשיר אחרי חימום ואופים ב-180 מעלות בתכנית AIR FRAY 20-30 דקות. בדקה ה-10 מומלץ לערבב את הצ’יפס.

    פיש אנד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי)
    מכינים את תפוחי האדמה בנינג’ה גריל  (צילום: אפיק גבאי)

  5. מערבבים בקערה את רכיבי התיבול. מוציאים את הצ’יפס מהמכשיר ומתבלים מיד בתערובת התיבול (כשהצ’יפס עדיין חם).

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיש אנד צ’יפס מתובל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות