פנקייק אטריות עם עוף ופטריות

השף ישראל אהרוני מלמד להכין פנקייק אטריות ללא גלוטן בתוספת רצועות עוף מוקפצות עם שני סוגי פטריות בסגנון אסיאתי
השף ישראל אהרוני מלמד להכין פנקייק אטריות ללא גלוטן בתוספת רצועות עוף מוקפצות עם שני סוגי פטריות בסגנון אסיאתי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    872
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 871.5 קק״ל 1743.1 קק״ל
    פחמימות 52.5 גרם 105.0 גרם
    שומן 32.8 גרם 65.7 גרם
    נתרן 688.5 מ״ג 1376.9 מ״ג
    חלבון 100.9 גרם 201.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 109.5 מ״ג 219.0 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 1250.4 מ״ג 2500.7 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    872
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 871.5 קק״ל 1743.1 קק״ל
    פחמימות 52.5 גרם 105.0 גרם
    שומן 32.8 גרם 65.7 גרם
    נתרן 688.5 מ״ג 1376.9 מ״ג
    חלבון 100.9 גרם 201.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 109.5 מ״ג 219.0 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 1250.4 מ״ג 2500.7 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות. קוצצים את השום והג’ינג’ר. חותכים את הפורטובלו לקוביות ואת השיטאקה לחצאים. חותכים את הבצל הירוק באלכסון.
  2. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. מערבבים עם כף שמן, ממליחים ומפלפלים.
  3. מחממים 2 כפות השמן במבחת, מכניסים פנימה את האטריות, מהדקים לפנקיק ומטגנים 3 דקות מכל צד.
  4. מחממים את השמן במחבת אחרת ומטגנים את העוף עד שהוא משחים מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים ומוציאים לצלחת.
  5. מטגנים באותה המחבת את הבצל, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות. מחזירים את העוף ומערבבים.
  6. מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב.
  7. מוסיפים למחבת את הרוטב והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
  8. יוצקים את תכולת המחבת על הפנקייק ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייק אטריות עם עוף ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות