יש פנקייק רגיל ויש פנקייק קפה וייטנאמי! הכי טעים
המנה המתוקה והאהובה מקבלת טוויסט פשוט ומפתיע! קבלו מתכון לפנקייקים אווריריים ומתוקים בתוספת אספרסו שישדרגו לכם את ארוחת הבוקר
המנה המתוקה והאהובה מקבלת טוויסט פשוט ומפתיע! קבלו מתכון לפנקייקים אווריריים ומתוקים בתוספת אספרסו שישדרגו לכם את ארוחת הבוקר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 297.2 קק״ל 2377.7 קק״לפחמימות 47.2 גרם 377.5 גרםשומן 6.5 גרם 51.9 גרםנתרן 239.2 מ״ג 1913.8 מ״גחלבון 12.5 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 17.5 גרםכולסטרול 133.9 מ״ג 1071.2 מ״גסידן 120.1 מ״ג 961.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 202.8 מ״ג 1622.3 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 8.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 297.2 קק״ל 2377.7 קק״לפחמימות 47.2 גרם 377.5 גרםשומן 6.5 גרם 51.9 גרםנתרן 239.2 מ״ג 1913.8 מ״גחלבון 12.5 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 17.5 גרםכולסטרול 133.9 מ״ג 1071.2 מ״גסידן 120.1 מ״ג 961.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 202.8 מ״ג 1622.3 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 8.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 297 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייק
-
3 כוסות קמח לבן
-
3 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 קורט מלח דק
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
1 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/2 כוס אספרסו
-
1/3 כוס חלב מרוכז
-
4 ביצים M
הגשה
-
1 בקבוק סירופ מייפלאו חלב מרוכז
אופן הכנה
- מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה.
- בקערה אחרת טורפים את החלב, השמנת המתוקה, האספרסו והביצים עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית.
- מאחדים בין שתי התערובות עד שמתקבלת בלילה סמיכה מאוד. אם היא סמיכה מדי, אפשר לדלל אותה עם עוד קצת חלב או מים.
- מחממים על כיריים מחבת נון סטיק, או מחבת רגילה ומשמנים אותה קלות. בעזרת כף או מצקת בינונית יוצקים את תלוליות הבלילה על המחבת ומשטיחים קלות.
- מטגנים עד להזהבה יפה והופכים לצד השני בעזרת תרווד. מטגנים שוב עד להזהבה וממשיכים כך עם יתר הבלילה.
- מגישים עם מייפל או חלב מרוכז בצד.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה.
- בקערה אחרת טורפים את החלב, השמנת המתוקה, האספרסו והביצים עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית.
- מאחדים בין שתי התערובות עד שמתקבלת בלילה סמיכה מאוד. אם היא סמיכה מדי, אפשר לדלל אותה עם עוד קצת חלב או מים.
- מחממים על כיריים מחבת נון סטיק, או מחבת רגילה ומשמנים אותה קלות. בעזרת כף או מצקת בינונית יוצקים את תלוליות הבלילה על המחבת ומשטיחים קלות.
- מטגנים עד להזהבה יפה והופכים לצד השני בעזרת תרווד. מטגנים שוב עד להזהבה וממשיכים כך עם יתר הבלילה.
- מגישים עם מייפל או חלב מרוכז בצד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כמה קמח במשקל? מה אפשר במקום חלב מרוכז ? תודה מראש
עדיף להיות כמה שיותר מדוייקים ולהשתמש בחלב המרוכז.