יש פנקייק רגיל ויש פנקייק קפה וייטנאמי! הכי טעים

המנה המתוקה והאהובה מקבלת טוויסט פשוט ומפתיע! קבלו מתכון לפנקייקים אווריריים ומתוקים בתוספת אספרסו שישדרגו לכם את ארוחת הבוקר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פנקייק

הגשה

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
  2. בקערה אחרת טורפים את החלב, השמנת המתוקה, האספרסו והביצים עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית.
  3. מאחדים בין שתי התערובות עד שמתקבלת בלילה סמיכה מאוד. אם היא סמיכה מדי, אפשר לדלל אותה עם עוד קצת חלב או מים.
  4. מחממים מחבת נון סטיק, או מחבת רגילה ומשמנים אותה קלות. בעזרת כף או מצקת בינונית יוצקים את תלוליות הבלילה על המחבת ומשטיחים קלות.
  5. מטגנים עד להזהבה יפה והופכים לצד השני בעזרת תרווד. מטגנים שוב עד להזהבה וממשיכים כך עם יתר הבלילה.
  6. מגישים: עם מייפל או חלב מרוכז בצד.

    פנקייק קפה ברימאג. צילום: שניר גוואטה
    פנקייק קפה ברימאג. צילום: שניר גוואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 281.7 קק״ל 2253.5 קק״ל
פחמימות 42.0 גרם 335.9 גרם
שומן 6.2 גרם 49.6 גרם
נתרן 205.7 מ״ג 1646.0 מ״ג
חלבון 12.3 גרם 98.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 19.5 גרם
כולסטרול 155.4 מ״ג 1242.8 מ״ג
סידן 122.8 מ״ג 982.8 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״ג
אשלגן 205.9 מ״ג 1647.0 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody