רקע סימנס

פסטה ארטישוק, תרד ופטריות בסיר אחד

מנה טרנדית ונפלאה של פסטה עם ארטישוק, תרד ופטריות. והכל מתבשל לו יחדיו בסיר אחד גדול, עם גבינת מסקרפונה שמעניקה מרקם קרמי וטעם אלוהי!
מנה טרנדית ונפלאה של פסטה עם ארטישוק, תרד ופטריות. והכל מתבשל לו יחדיו בסיר אחד גדול, עם גבינת מסקרפונה שמעניקה מרקם קרמי וטעם אלוהי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.6 קק״ל 1774.2 קק״ל
    פחמימות 33.7 גרם 134.9 גרם
    שומן 26.5 גרם 106.1 גרם
    נתרן 1215.0 מ״ג 4860.1 מ״ג
    חלבון 16.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 57.9 גרם
    כולסטרול 52.8 מ״ג 211.0 מ״ג
    סידן 282.5 מ״ג 1130.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 405.3 מ״ג 1621.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.6 קק״ל 1774.2 קק״ל
    פחמימות 33.7 גרם 134.9 גרם
    שומן 26.5 גרם 106.1 גרם
    נתרן 1215.0 מ״ג 4860.1 מ״ג
    חלבון 16.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 57.9 גרם
    כולסטרול 52.8 מ״ג 211.0 מ״ג
    סידן 282.5 מ״ג 1130.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 405.3 מ״ג 1621.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה


אופן הכנה

  1. מחממים על כיריים סיר ובתוכו מסדרים את הפסטה, השום, גרדת הלימון, לבבות הארטישוק חתוכות גס והפטריות.
  2. מפזרים את המלח והפלפל שחור ומוסיפים את גבינת המסקרפונה.
  3. מוסיפים 4.5 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-8-10 דקות, עד שהפסטה מגיעה לרמת אל דנטה (מערבבים מידי פעם כדי שהפסטה לא תידבק לסיר).
  4. כשתי דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את התרד ומערבבים.
  5. מפזרים חצי מכמות הפרמזן, מערבבים ומכבים את האש.
  6. מפזרים מעל את יתרת הפרמזן ומגישים.
פסטה ארטישוק 2
פסטה ארטישוק, תרד ופטריות בסיר אחד. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ארטישוק, תרד ופטריות בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות