פסטה בולונז של מאיר אדוני

פסטה בולונז שהשף מאיר אדוני הכי אוהב להכין למשפחה שלו! ולא סתם פסטה בולונז, אלא כזו עם יין לבן, ירקות שורש, עגבניות ופירורי לחם
פסטה בולונז שהשף מאיר אדוני הכי אוהב להכין למשפחה שלו! ולא סתם פסטה בולונז, אלא כזו עם יין לבן, ירקות שורש, עגבניות ופירורי לחם
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    768
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 768.3 קק״ל 3841.7 קק״ל
    פחמימות 97.6 גרם 488.0 גרם
    שומן 48.5 גרם 242.3 גרם
    נתרן 208.9 מ״ג 1044.3 מ״ג
    חלבון 65.6 גרם 327.8 גרם
    סיבים תזונתיים 40.1 גרם 200.6 גרם
    שומן רווי 31.8 גרם 158.8 גרם
    כולסטרול 115.7 מ״ג 578.5 מ״ג
    סידן 355.5 מ״ג 1777.5 מ״ג
    ברזל 30.4 מ״ג 152.1 מ״ג
    אשלגן 2336.6 מ״ג 11682.8 מ״ג
    אבץ 32.7 מ״ג 163.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    768
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 768.3 קק״ל 3841.7 קק״ל
    פחמימות 97.6 גרם 488.0 גרם
    שומן 48.5 גרם 242.3 גרם
    נתרן 208.9 מ״ג 1044.3 מ״ג
    חלבון 65.6 גרם 327.8 גרם
    סיבים תזונתיים 40.1 גרם 200.6 גרם
    שומן רווי 31.8 גרם 158.8 גרם
    כולסטרול 115.7 מ״ג 578.5 מ״ג
    סידן 355.5 מ״ג 1777.5 מ״ג
    ברזל 30.4 מ״ג 152.1 מ״ג
    אשלגן 2336.6 מ״ג 11682.8 מ״ג
    אבץ 32.7 מ״ג 163.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב בולונז

טופינג גרמולטה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים מכינים את רוטב הבולונז: בסיר רחב שמים את שמן הזית, הבצל הקצוץ, שיני השום השלמות.
  3. מוסיפים את הסלרי והגזר הקצוצים ומתבלים במלח וטימין הטרי.
  4. מוסיפים את בשר הבקר הטרי הטחון ומטגנים קלות. שופכים לסיר את היין הלבן.
  5. כשהנוזלים במחבת כמעט התאדו לגמרי, זה השלב להוסיף את רסק העגבניות.
  6. מתבלים בסוכר, הפלפל השחור ועלי הדפנה.
  7. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומניחים לרוטב להתבשל במשך שעה וחצי-שעתיים, עד לקבלת ראגו מושלם.
  8. מכינים את ה”טופינג” של המנה - גרמולטה: מפזרים את פירורי הלחם בתבנית מרובעת.
  9. מוסיפים את שמן הזית, מיץ לימון סחוט טרי, המלח, הצ’ילי היבש, מערבבים ומשטחים את התערובת בתבנית.
  10. אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 10 דקות.
  11. כשהתבנית יוצאת מהתנור, מגרדים את שן השום לתוך פירורי הלחם, מוסיפים את גרידת הלימון והפטרוזיליה ומערבבים.
  12. מרכיבים את המנה: מניחים פסטה בצלחת קעורה, שופכים רוטב בולונז ומפזרים מעל את הגרמולטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה בולונז של מאיר אדוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות