יטבתה רקע ורוד

פסטה בסיר אחד: מתכון מושלם לפסטה ירוקה והורסת

פסטה בסיר אחד עם פסטו ביתי שמכינים מאפס בבית בקלות, בסיר אחד, מינימום התעסקות ומקסימום טעמים ויופי בצלחת בקלי קלות
פסטה בסיר אחד עם פסטו ביתי שמכינים מאפס בבית בקלות, בסיר אחד, מינימום התעסקות ומקסימום טעמים ויופי בצלחת בקלי קלות
  • עדי מרום
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.0 קק״ל 2543.8 קק״ל
    פחמימות 30.9 גרם 185.5 גרם
    שומן 28.8 גרם 173.1 גרם
    נתרן 293.5 מ״ג 1760.8 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 57.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 52.7 גרם
    כולסטרול 11.5 מ״ג 69.0 מ״ג
    סידן 44.7 מ״ג 268.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 98.8 מ״ג 592.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.0 קק״ל 2543.8 קק״ל
    פחמימות 30.9 גרם 185.5 גרם
    שומן 28.8 גרם 173.1 גרם
    נתרן 293.5 מ״ג 1760.8 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 57.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 52.7 גרם
    כולסטרול 11.5 מ״ג 69.0 מ״ג
    סידן 44.7 מ״ג 268.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 98.8 מ״ג 592.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור

יש לא מעט גרסאות לפסטה בסיר אחד. לא מפתיע, כי כולנו לפעמים עסוקים ולא רוצים לטרוח הרבה במהלך ואחרי הכנת ארוחת צהריים. המתכון הזה מושלם כבסיס לאלתורים, אפשר לצלות ירקות ירוקים ולשלב אותם בסיר באמצע זמן הבישול. הפסטו המהיר יכול לשמש לכם כרוטב גם בלי קשר לפסטה. בתיאבון!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו ביתי

פסטה בסיר


אופן הכנה

  1. מתחילים בהכנת הפסטו: במעבד מזון נניח בזיליקום, צנוברים, פרמז׳ן, שום, שמן זית ומלח ומפעילים עד לקבלת משחה.
  2. מניחים בצד עד השימוש.
  3. מכינים פסטה פסטו בסיר אחד: בסיר מניחים חמאה ומטגנים בצל ושיני שום, מוסיפים את הפסטה ישר מהשקית ללא בישול ומערבבים מעט.
  4. מוסיפים לסיר מים ומבשלים מספר דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהפסטה חצי מוכנה.
  5. מוסיפים שמנת לבישול, פסטו ביתי ומלח ומבשלים על אש נמוכה.
  6. מערבבים מידי פעם עד שהפסטה סופגת מהרוטב ומתרככת. מגישים ובתיאבון.

    פסטה פסטו ביתי. צילום: עדי מרום
    פסטה פסטו ביתי. צילום: עדי מרום

הערות

  • ניתן להגיש עם צנוברים, פרמז׳ן וגבינת ריקוטה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה בסיר אחד: מתכון מושלם לפסטה ירוקה והורסת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות