פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה

אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
38 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    706
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 706.4 קק״ל 2825.5 קק״ל
    פחמימות 44.4 גרם 177.8 גרם
    שומן 42.2 גרם 168.9 גרם
    נתרן 900.0 מ״ג 3600.0 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 134.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 25.7 גרם 102.8 גרם
    כולסטרול 120.6 מ״ג 482.5 מ״ג
    סידן 636.7 מ״ג 2546.8 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 198.2 מ״ג 792.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    706
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 706.4 קק״ל 2825.5 קק״ל
    פחמימות 44.4 גרם 177.8 גרם
    שומן 42.2 גרם 168.9 גרם
    נתרן 900.0 מ״ג 3600.0 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 134.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 25.7 גרם 102.8 גרם
    כולסטרול 120.6 מ״ג 482.5 מ״ג
    סידן 636.7 מ״ג 2546.8 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 198.2 מ״ג 792.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

38 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב הגבינות

עיטור


אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שנוצרת רביכה סמיכה וללא גושים. מוסיפים את השמנת ואת היין ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, פלפל, שום ואגוז מוסקט ומערבבים. כאשר הרביכה כמעט מגיעה לרתיחה מורידים מיד מהאש.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. דקה או שתיים לפני סיום בישול הפסטה מחזירים את רביכה לאש ומוסיפים אליה את הגבינות תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות.
  4. מערבבים את הרוטב בפסטה המסוננת. מגררים מעט פרמזן מעל ומגישים.

 

 

הערות

  • ניתן להחליף את הגבינות לפי מה שיש במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    Fff

    יצא מאוד סמיך. עדיף אולי לשים פחות קמח או לדלג עליו. הוספתי חלב כדי לדלל את הרוטב קצת ויצא יותר טוב

    Avatar
    שלו

    אהבתי שבאתר שלכם אפשר לדעת כמה גרם במצרכים צריך לשים לפי מספר המנות

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה!

    Avatar
    חני

    יש לי מוצרלה, ריקוטה וגבינה צהובה עם שמנת ישאר המצרכים. אין לי את כל הגבינות שכתבתם. עדיין זה יצא טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      יצא מצויין. המוצרלה והגבינה הצהובה יהיו מצויינות.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות