פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה

אחת ממנות הפסטה הכי מבוקשות במסעדות היא פסטה ברוטב ארבע גבינות. ביס עשיר ומפנק שמשלב גבינות טובות ושמנת שעוטפות את הפסטה ומפנקות אותה. הכי קל ומהיר, לכו להכין!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

לרוטב הגבינות:

לעיטור:

אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שנוצרת רביכה סמיכה וללא גושים. מוסיפים את השמנת ואת היין ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, פלפל, שום ואגוז מוסקט ומערבבים. כאשר הרביכה כמעט מגיעה לרתיחה מורידים מיד מהאש.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. דקה או שתיים לפני סיום בישול הפסטה מחזירים את רביכה לאש ומוסיפים אליה את הגבינות תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות.
  4. מערבבים את הרוטב בפסטה המסוננת. מגררים מעט פרמזן מעל ומגישים.

הערות

  • ניתן להחליף את הגבינות לפי מה שיש במקרר
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 608.3 קק״ל 2433.0 קק״ל
פחמימות 42.5 גרם 169.9 גרם
שומן 32.8 גרם 131.2 גרם
נתרן 948.5 מ״ג 3794.1 מ״ג
חלבון 31.7 גרם 126.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרם
שומן רווי 20.1 גרם 80.3 גרם
כולסטרול 88.8 מ״ג 355.0 מ״ג
סידן 586.2 מ״ג 2344.7 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
אשלגן 139.7 מ״ג 558.8 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (14)

    Avatar
    יפית

    הרוטב האהוב עליי תמיד מזמינה אותו בפסטה בסטה

      Avatar
      אור

      אפשר לשחק עם סוגי הגבינות?

      Avatar
      Foody Foody

      בטח!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody