פסטה ברוטב עגבניות ועוף

השף שגב משה מלמד להכין פסטה ברוטב עגבניות ועוף, מנה שהוא מכין לילדים בבית. מנה קלה להכנה, משביעה ומאוד טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את העגבניות לקוביות.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר בינוני ומאדים את השום והאורגנו. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הפפריקה והמים, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את המלח והבזיליקום ומערבבים.
  3. מכינים את העוף: מערבבים את חזה עוף עם שמן הזית, המלח, הפלפל והפפריקה. מחממים מחבת גריל לחום הכי גבוה וצולים את העוף כ-2 דקות מכל צד, או עד לקבלת חזה עוף צלוי עם פסים מגרים. מוציאים את העוף מהמחבת וחותכים לרצועות דקיקות.
  4. מעברים את העוף והפסטה לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 926.1 קק״ל 3704.4 קק״ל
פחמימות 102.0 גרם 408.0 גרם
שומן 33.7 גרם 135.0 גרם
נתרן 1298.8 מ״ג 5195.3 מ״ג
חלבון 48.2 גרם 192.7 גרם
סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.8 גרם
שומן רווי 5.4 גרם 21.5 גרם
כולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״ג
סידן 117.5 מ״ג 470.1 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 19.8 מ״ג
אשלגן 1440.3 מ״ג 5761.2 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    אלדר אטל

    יצא מושלם

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody