ארוחה מאוזנת ומהירה – פרגיות עם בטטה ברוטב סויה ודבש

מתכון מצוין לארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה - פרגיות במרינדה נהדרת של סויה ודבש בתוספת בטטות מתקתקות, והכל בהכנה פשוטה ומהירה במכשיר אחד וללא צורך בתנור
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

פרגית

בטטות

אופן הכנה

  1. מכינים את הפרגיות: מערבבים את הסויה עם הדבש, השום הכתוש והמלח.
  2. מורחים על כל פרגית את תערובת הדבש והסויה ומפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית גריל HIGH.

    צובעים את הפרגיות במרינדה (צילום: אפיק גבאי)
    צובעים את הפרגיות במרינדה (צילום: אפיק גבאי)

  3. כאשר המכשיר חם מניחים את פרוסות הפרגית על פלטת הגריל ולוחצים מעט לקבלת פסי צריבה. מבשלים 7-10 דקות מכל צד.
  4. מורחים על פרוסות הפרגית מעט מהמרינדה שנותרה תוך כדי בישול.
  5. מכינים את הבטטות: מחוררים את הבטטות בעזרת מזלג בשני צדדיהן, חורצים פס עם סכין לאורך כל בטטה, מכניסים למכשיר הנינג’ה פודי אחרי חימום בתוכנית BAKE  ל-200 מעלות ואופים 30-35 דקות.

    הופכים את ה בטטות על הגריל (צילום: אפיק גבאי)
    הופכים את בטטות על הגריל (צילום: אפיק גבאי)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 90.8 קק״ל 544.7 קק״ל
פחמימות 17.7 גרם 105.9 גרם
שומן 1.9 גרם 11.4 גרם
נתרן 380.0 מ״ג 2280.3 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 5.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 1.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 13.8 מ״ג 82.8 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 112.6 מ״ג 675.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody