פרלין שוקולד לבן עם דובדבנים ופיסטוקים

איך מכינים ממתקי שוקולד ב-5 דקות? איילת הירשמן מתקתקת פרלין שוקולד לבן עם הפתעות בפנים - פיסטוקים קלויים ודובדבנים. בכל ביס מקבלים הפתעה אחרת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוברים לקוביות את השוקולד הלבן, שמים בקערה המתאימה למיקרוגל ומחממים 20 שניות. מערבבים וממיסים שוב 20 שניות. חוזרים על הפעולה לפי הצורך עד שהשוקולד נמס לגמרי.
  2. מוסיפים את כף השמן ומערבבים - הוא יגרום לממתק להיות מבריק.
  3. קוצצים את הפיסטוקים ומוסיפים לתערובת השוקולד.
  4. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית מיני שקעים בצורות שונות.
  6. מאחסנים שעה במקרר, עד שהממתק מתקשה. מחלצים ומגישים.

הערות

  • אפשר לצקת את התערובת לתבנית שקעים של עוגיות מדלן, לתבנית שקעים של מיני מאפינס או לכל תבנית מיני שקעים אחרת בצורת לבבות, פרלינים וכדומה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 103.5 קק״ל 1655.7 קק״ל
פחמימות 8.7 גרם 139.9 גרם
שומן 6.4 גרם 102.9 גרם
נתרן 11.8 מ״ג 188.7 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 26.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.7 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 43.4 גרם
כולסטרול 2.6 מ״ג 42.0 מ״ג
סידן 29.9 מ״ג 478.5 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 76.0 מ״ג 1216.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody