פרלינים חמאת בוטנים ושוקולד: הגרסה הביתית לממתק ריסס
אם גם אתם לא יכולים לעמוד בפני השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד מריר, קבלו מתכון של פרלינים בטעמי ממתק ריסס. כמה פשוט, ככה גאוני!
אם גם אתם לא יכולים לעמוד בפני השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד מריר, קבלו מתכון של פרלינים בטעמי ממתק ריסס. כמה פשוט, ככה גאוני!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 114.8 קק״ל 2295.9 קק״לפחמימות 7.6 גרם 152.1 גרםשומן 8.0 גרם 160.9 גרםנתרן 141.3 מ״ג 2825.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.0 גרםשומן רווי 1.2 גרם 24.8 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסידן 5.1 מ״ג 102.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 46.8 מ״ג 936.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-25 דק׳
-
קלוריות115
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 114.8 קק״ל 2295.9 קק״לפחמימות 7.6 גרם 152.1 גרםשומן 8.0 גרם 160.9 גרםנתרן 141.3 מ״ג 2825.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.0 גרםשומן רווי 1.2 גרם 24.8 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסידן 5.1 מ״ג 102.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 46.8 מ״ג 936.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
משתגעים על חטיפי ריסס פיסז? קבלו את הגרסה הביתית, הקלה והטעימה! פרלינים במילוי חמאת בוטנים טרייה שמכינים צ’יק צ’ק ומצפים בשוקולד. והבונוס? בלי שום חומרים משמרים ותוספים מיותרים, אתם יודעים בדיוק מה נכנס לכם לפה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-25 דק׳ | קלוריות 115 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
חמאת בוטנים
-
250 גרם בוטנים קלויים
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף דבש
ציפוי שוקולד
-
150 גרם שוקולד מריר
-
4 כפות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
אופן הכנה
- מכינים את הבוטנים: מניחים את הבוטנים על מגבת מטבח, מקפלים אותה כך שתכסה את כל הבוטנים ומועכים בעדינות בעזרת הידיים את הבוטנים כך שהקליפה תיפרד מהבוטנים.
- מעבירים את הבוטנים ושאר הרכיבים למכל Power Nutri לטחינה. לוחצים על תוכנית SPREAD.
- מעבירים את חמאת הבוטנים החלקה לתבנית שקעים לפרלינים או תבנית קוביות קרח מסיליקון, ומעבירים להקפאה במשך שעתיים עד לילה במקפיא.
- בודקים שקוביות חמאת הבוטנים נשלפות מהתבנית ומחזירים למקפיא.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת במיקרו בפולסים או בבן מרי.
- שולפים את קוביות חמאת הבוטנים מתבנית הסיליקון וטובלים כל קובייה, בעזרת מזלג או שיפוד, בשוקולד המומס מכל הצדדים.
- מסירים את שאריות השוקולד בניגוב על שולי הקערה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מזלפים את השוקולד שנשאר כעיטור פסים על קוביות חמאת הבוטנים המצופות ומגישים.
- אפשר לשמור את קוביות חמאת הבוטנים המצופות בקופסא מחוץ למקרר.
אופן הכנה
- מכינים את הבוטנים: מניחים את הבוטנים על מגבת מטבח, מקפלים אותה כך שתכסה את כל הבוטנים ומועכים בעדינות בעזרת הידיים את הבוטנים כך שהקליפה תיפרד מהבוטנים.
- מעבירים את הבוטנים ושאר הרכיבים למכל Power Nutri לטחינה. לוחצים על תוכנית SPREAD.
- מעבירים את חמאת הבוטנים החלקה לתבנית שקעים לפרלינים או תבנית קוביות קרח מסיליקון, ומעבירים להקפאה במשך שעתיים עד לילה במקפיא.
- בודקים שקוביות חמאת הבוטנים נשלפות מהתבנית ומחזירים למקפיא.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת במיקרו בפולסים או בבן מרי.
- שולפים את קוביות חמאת הבוטנים מתבנית הסיליקון וטובלים כל קובייה, בעזרת מזלג או שיפוד, בשוקולד המומס מכל הצדדים.
- מסירים את שאריות השוקולד בניגוב על שולי הקערה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מזלפים את השוקולד שנשאר כעיטור פסים על קוביות חמאת הבוטנים המצופות ומגישים.
- אפשר לשמור את קוביות חמאת הבוטנים המצופות בקופסא מחוץ למקרר.
הערות
- אפשר לקשט את הפרלינים בשוקולד לבן כמו בתמונות.
- אפשר לשמור את הפרלינים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
הערות
- אפשר לקשט את הפרלינים בשוקולד לבן כמו בתמונות.
- אפשר לשמור את הפרלינים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן