רקע יטבתה

פרנץ’ טוסט מלוח: בריוש עם ביצים מוקרמות בשמנת

מה דעתכם על פרנץ' טוסט מלוח עם ביצים מוקרמות בתנור? מאפה בריוש ספוג שמנת מתוקה מענג על גבול החטא! קבלו רעיון לארוחת בוקר קצת אחרת
מה דעתכם על פרנץ' טוסט מלוח עם ביצים מוקרמות בתנור? מאפה בריוש ספוג שמנת מתוקה מענג על גבול החטא! קבלו רעיון לארוחת בוקר קצת אחרת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.5 קק״ל 887.1 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 15.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 389.5 מ״ג 779.0 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 17.7 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 596.2 מ״ג 1192.4 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 141.2 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 177.0 מ״ג 354.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.5 קק״ל 887.1 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 15.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 389.5 מ״ג 779.0 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 17.7 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 596.2 מ״ג 1192.4 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 141.2 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 177.0 מ״ג 354.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים בחמאה את התבניות האישיות במידה 15/15 ס”מ.
  3. מוזגים לכל תבנית חצי מיכל שמנת לבישול 15%.
  4. מניחים את פרוסות הלחם בתוך השמנת ואז הופכים אותן לצד השני כדי שהשמנת תיספג משני הצדדים.

    ביצים מוקרמות בתנור2
    שופכים את הביצים על השמנת לבישול. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  5. כעת שוברים את הביצים ומעבירים שתי ביצים לכל תבנית.
  6. מערבבים קלות את החלבון עם השמנת בעזרת מזלג.
  7. מתבלים במלח ופלפל.
  8. אופים את המאפה במשך כ-25 דקות.
  9. מפזרים את העירית הקצוצה ומגישים.

    ביצים מוקרמות בתנור1
    ביצים מוקרמות בתנור. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרנץ’ טוסט מלוח: בריוש עם ביצים מוקרמות בשמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    נטע

    מנה מוצלחת מאוד הכנתי לארוחת בוקר בשבת נראה מרשים מאוד

      Avatar
      Foody Foody

      תודה נטע יקרה,
      נשמח אם תצלמי את המנה כשתכיני.

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כייף! תודה רבה!
      בפעם הבאה נשמח אם תצלמי את המנה ותצרפי לנו כדי שנהנה יחד איתך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות