פרנץ’ טוסט מלוח: בריוש עם ביצים מוקרמות בשמנת

מה דעתכם על פרנץ' טוסט מלוח עם ביצים מוקרמות בתנור? מאפה בריוש ספוג שמנת מתוקה מענג על גבול החטא! קבלו רעיון לארוחת בוקר קצת אחרת
מה דעתכם על פרנץ' טוסט מלוח עם ביצים מוקרמות בתנור? מאפה בריוש ספוג שמנת מתוקה מענג על גבול החטא! קבלו רעיון לארוחת בוקר קצת אחרת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.5 קק״ל 887.1 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 15.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 389.5 מ״ג 779.0 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 17.7 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 596.2 מ״ג 1192.4 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 141.2 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 177.0 מ״ג 354.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.5 קק״ל 887.1 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 15.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 389.5 מ״ג 779.0 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 17.7 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 596.2 מ״ג 1192.4 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 141.2 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 177.0 מ״ג 354.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים בחמאה את התבניות האישיות במידה 15/15 ס”מ.
  3. מוזגים לכל תבנית חצי מיכל שמנת לבישול 15%.
  4. מניחים את פרוסות הלחם בתוך השמנת ואז הופכים אותן לצד השני כדי שהשמנת תיספג משני הצדדים.

    ביצים מוקרמות בתנור2
    שופכים את הביצים על השמנת לבישול. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  5. כעת שוברים את הביצים ומעבירים שתי ביצים לכל תבנית.
  6. מערבבים קלות את החלבון עם השמנת בעזרת מזלג.
  7. מתבלים במלח ופלפל.
  8. אופים את המאפה במשך כ-25 דקות.
  9. מפזרים את העירית הקצוצה ומגישים.

    ביצים מוקרמות בתנור1
    ביצים מוקרמות בתנור. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרנץ’ טוסט מלוח: בריוש עם ביצים מוקרמות בשמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    tiferet

    אפשר להשתמש במשהו אחר במקום בריוש?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בחלה, כמובן שהטעם ישתנה מהותית:)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות