פרפה חלבה משגע שמכינים ב-5 דקות
חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 623.7 קק״ל 4989.7 קק״לפחמימות 53.9 גרם 431.3 גרםשומן 43.3 גרם 346.0 גרםנתרן 86.0 מ״ג 687.6 מ״גחלבון 9.3 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.2 גרםשומן רווי 20.1 גרם 160.4 גרםכולסטרול 88.8 מ״ג 710.4 מ״גסידן 201.9 מ״ג 1614.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 15.6 מ״גאשלגן 345.3 מ״ג 2762.2 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 19.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות624
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 623.7 קק״ל 4989.7 קק״לפחמימות 53.9 גרם 431.3 גרםשומן 43.3 גרם 346.0 גרםנתרן 86.0 מ״ג 687.6 מ״גחלבון 9.3 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.2 גרםשומן רווי 20.1 גרם 160.4 גרםכולסטרול 88.8 מ״ג 710.4 מ״גסידן 201.9 מ״ג 1614.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 15.6 מ״גאשלגן 345.3 מ״ג 2762.2 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 19.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 624 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרפה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
300 גרם חלבה
הגשה
-
2 כפות טחינה גולמית
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
- משמנים קלות בתרסיס השמן את תבנית הסיליקון בצורת זחל או תבנית אינגלישקייק.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
- מפוררים את החלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את התערובת בתבנית הסיליקון, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
- מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בטפטופי הטחינה והסילאן. מגישים קפוא.
אופן הכנה
- משמנים קלות בתרסיס השמן את תבנית הסיליקון בצורת זחל או תבנית אינגלישקייק.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
- מפוררים את החלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את התערובת בתבנית הסיליקון, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
- מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בטפטופי הטחינה והסילאן. מגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן