פרפה חלבה משגע שמכינים ב-5 דקות

חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

פרפה

הגשה

אופן הכנה

  1. משמנים קלות בתרסיס השמן את תבנית הסיליקון בצורת זחל או תבנית אינגלישקייק.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. מפוררים את החלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
  5. משטחים את התערובת בתבנית הסיליקון, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
  6. מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בטפטופי הטחינה והסילאן. מגישים קפוא.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 398.2 קק״ל 3185.2 קק״ל
פחמימות 51.5 גרם 411.9 גרם
שומן 19.0 גרם 151.6 גרם
נתרן 70.4 מ״ג 563.2 מ״ג
חלבון 7.6 גרם 60.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.8 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 41.0 גרם
כולסטרול 17.0 מ״ג 136.0 מ״ג
סידן 160.7 מ״ג 1285.4 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 11.2 מ״ג
אשלגן 297.2 מ״ג 2377.8 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 14.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar