לא מהעולם הזה: מרק אפונה ותפוחי אדמה מנחם ומפנק

מרק אפונה ותפוחי אדמה קרמי ומעולה עם טימין! מנה ראשונה מושלמת שמרמזת על המשך ארוחה מושקעת ומוקפדת במינימום מאמץ
מרק אפונה ותפוחי אדמה קרמי ומעולה עם טימין! מנה ראשונה מושלמת שמרמזת על המשך ארוחה מושקעת ומוקפדת במינימום מאמץ
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.7 קק״ל 2218.2 קק״ל
    פחמימות 46.2 גרם 277.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 46.6 גרם
    נתרן 917.3 מ״ג 5503.7 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 114.2 גרם
    סיבים תזונתיים 13.9 גרם 83.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 281.4 מ״ג 1688.1 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 1811.6 מ״ג 10869.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.7 קק״ל 2218.2 קק״ל
    פחמימות 46.2 גרם 277.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 46.6 גרם
    נתרן 917.3 מ״ג 5503.7 מ״ג
    חלבון 19.0 גרם 114.2 גרם
    סיבים תזונתיים 13.9 גרם 83.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 281.4 מ״ג 1688.1 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 1811.6 מ״ג 10869.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור

אין כמו להתחיל את הארוחה ממרק נפלא, סמיך, קרמי ומיוחד! קבלו מתכון להכנת מרק אפונה ירוקה עדינה עם תפוחי אדמה בייבי גורמה וטעמים מעולים של טימין, עלי דפנה ונענע.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק אפונה ותפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הבצל 3-4 דקות להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, הסלרי, השום, הטימין, הפלפל השחור, המלח והפלפל האנגלי, מערבבים ומטגנים כדקה-שתיים.
  3. מוסיפים לסיר את ציר הירקות ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
  4. מוסיפים את האפונה כ-2 דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה.
  5. מוציאים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי (לא נצטרך אותם), ומוציאים רבע מכמות הירקות לקערה נפרדת. את יתר המרק טוחנים במעבד מזון או עם בלנדר מוט.
  6. מחזירים למרק את הירקות השלמים, מוסיפים את הנענע ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא מהעולם הזה: מרק אפונה ותפוחי אדמה מנחם ומפנק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות