פשטידת פסטה ופרגיות

אוהבים חמין מקרוני אבל אין לכם סבלנות לחכות לילה שלם? למה שלא תכינו פשטידת פסטה ופרגיות במחצית מהזמן? ארוחה שלמה במכשיר אחד ובקלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
  2. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים למצב בישול/צריבה למשך 30 דקות. ממלאים במים רותחים וממליחים היטב.
  3. מוסיפים את הספגטי ומבשלים בסיר עד שהספגטי מוכן אל דנטה. מסננים.
  4. באותו סיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא רך לגמרי. מוציאים החוצה ומערבבים עם הפסטה המבושלת.
  5. מוסיפים לסיר את הפרגיות, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לטגן עוד 5 דקות או עד שהעוף מזהיב. מוציאים החוצה לקערה.
  6. מרכיבים: שמים 5 כפות שמן בתחתית הסיר ומניחים בתחתית הסיר פרוסות תפוחי אדמה. מניחים מעל 1/2 מכמות הפסטה והבצל ומעליה, באמצע, שמים את הפרגיות. שימו לב שהפרגיות לא מגיעות לדפנות הסיר.
  7. מכסים עם יתרת הספגטי ומהדקים היטב.
  8. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב טיגון באויר חם למשך 10 דקות.
  9. פותחים את המכסה ומחליפים למכסה סיר הלחץ.
  10. מעבירים למצב בישול איטי ל-5 שעות ולוחצים על התחל. בסיום הבישול בודקים אם הספגטי יציב וזהוב. אם לא, אפשר להשאיר עוד שעה. הופכים ומגישים.
פשטידת פסטה ופרגיות
פשטידת פסטה ופרגיות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 683.2 קק״ל 4099.1 קק״ל
פחמימות 94.0 גרם 564.2 גרם
שומן 16.7 גרם 100.5 גרם
נתרן 745.2 מ״ג 4470.9 מ״ג
חלבון 32.2 גרם 193.1 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 28.2 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 9.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 37.3 מ״ג 223.5 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 10.4 מ״ג
אשלגן 350.8 מ״ג 2104.5 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 10.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody