יש לי יום יום חג – צלי בקר ברוטב פטריות של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    599
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 598.6 קק״ל 3591.4 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 112.5 גרם
    שומן 20.4 גרם 122.2 גרם
    נתרן 460.7 מ״ג 2764.0 מ״ג
    חלבון 84.8 גרם 508.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 50.7 גרם
    כולסטרול 585.0 מ״ג 3510.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 143.8 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 38.2 מ״ג
    אשלגן 403.1 מ״ג 2418.8 מ״ג
    אבץ 15.5 מ״ג 93.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    599
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 598.6 קק״ל 3591.4 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 112.5 גרם
    שומן 20.4 גרם 122.2 גרם
    נתרן 460.7 מ״ג 2764.0 מ״ג
    חלבון 84.8 גרם 508.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 50.7 גרם
    כולסטרול 585.0 מ״ג 3510.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 143.8 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 38.2 מ״ג
    אשלגן 403.1 מ״ג 2418.8 מ״ג
    אבץ 15.5 מ״ג 93.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מבשלים את צלי הבקר כחמישים דקות כשהוא מכוסה כולו במים.
  2. מצננים את הנתח במקרר עטוף בניילון נצמד, מוציאים ופורסים בעזרת סכין לפרוסות דקות.
  3. על קרש חיתוך פורסים את הבצל לעיגולים, מטגנים במעט שמן עד הזהבה.
  4. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים את פרוסות הצלי ומים לכיסוי, מבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה.
  6. מוסיפים עלי דפנה, פלפל אנגלי, אבקת מרק, סוכר, רסק ופטריות.
  7. בודקים מידי פעם את הנוזלים ובמידת הצורך מוסיפים.
  8. מבשלים עוד 20 דקות לערך ועד שהבשר רך מאוד.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יש לי יום יום חג – צלי בקר ברוטב פטריות של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    מגי

    יונית יא מהממת צלי הבשר שלל מככב כבר קבוע על שולחן שבת הבן והכלב לא מוותרים לי עלו. כל כך אוהבת את המתכונים שלך. גם לי היו. יצאו. בשר פשוט אליפות. תודה ענקית על כל במתכונים

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה מגי ושבת שלום! 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות