רקע ראש השנה

יש לי יום יום חג – צלי בקר ברוטב פטריות של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    450
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.1 קק״ל 3600.6 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 115.2 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.5 גרם
    נתרן 276.6 מ״ג 2212.6 מ״ג
    חלבון 63.6 גרם 508.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 50.8 גרם
    כולסטרול 438.8 מ״ג 3510.0 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 143.8 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 36.7 מ״ג
    אשלגן 136.0 מ״ג 1088.0 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 96.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    450
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.1 קק״ל 3600.6 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 115.2 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.5 גרם
    נתרן 276.6 מ״ג 2212.6 מ״ג
    חלבון 63.6 גרם 508.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 50.8 גרם
    כולסטרול 438.8 מ״ג 3510.0 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 143.8 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 36.7 מ״ג
    אשלגן 136.0 מ״ג 1088.0 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 96.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
יונית צוקרמן
X

27 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מבשלים את צלי הבקר כחמישים דקות כשהוא מכוסה כולו במים.
  2. מצננים את הנתח במקרר עטוף בניילון נצמד, מוציאים ופורסים בעזרת סכין לפרוסות דקות.
  3. על קרש חיתוך פורסים את הבצל לעיגולים, מטגנים במעט שמן עד הזהבה.
  4. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים את פרוסות הצלי ומים לכיסוי, מבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה.
  6. מוסיפים עלי דפנה, פלפל אנגלי, אבקת מרק, סוכר, רסק ופטריות.
  7. בודקים מידי פעם את הנוזלים ובמידת הצורך מוסיפים.
  8. מבשלים עוד 20 דקות לערך ועד שהבשר רך מאוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יש לי יום יום חג – צלי בקר ברוטב פטריות של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    קמילה לוי

    הנתח שלי כבר פרוס לפרוסות , ניתן לעשות את אותו מתכון חנתח פרוס ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן לגמרי!

    Avatar
    סוזן רנסיה

    ומה קורה עם הירקות שבציר המרק לאחר שהוצאנו הבשר אצ משתמשת עם הציר ומה אצ עושה עם הירקות???

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בכיף לאכול, אין להם תפקיד ייעודי 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות