צלי בקר ברוטב פטריות

יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מבשלים את צלי הבקר כחמישים דקות כשהוא מכוסה כולו במים.
  2. מצננים את הנתח במקרר עטוף בניילון נצמד, מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.
  3. פורסים את הבצל לעיגולים, מטגנים במעט שמן עד הזהבה.
  4. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים את פרוסות הצלי ומים לכיסוי, מבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה.
  6. מוסיפים עלי דפנה, פלפל אנגלי, אבקת מרק, סוכר, רסק ופטריות.
  7. בודקים מידי פעם את הנוזלים ובמידת הצורך מוסיפים.
  8. מבשלים עוד 20 דקות לערך ועד שהבשר רך מאוד.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 587.9 קק״ל 3527.5 קק״ל
פחמימות 16.4 גרם 98.2 גרם
שומן 20.7 גרם 124.2 גרם
נתרן 279.4 מ״ג 1676.5 מ״ג
חלבון 84.8 גרם 508.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.7 גרם
שומן רווי 7.6 גרם 45.7 גרם
כולסטרול 585.2 מ״ג 3511.1 מ״ג
סידן 20.4 מ״ג 122.5 מ״ג
ברזל 5.9 מ״ג 35.5 מ״ג
אשלגן 381.0 מ״ג 2286.1 מ״ג
אבץ 15.3 מ״ג 92.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody