-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 665.4 קק״ל 3992.3 קק״לפחמימות 34.8 גרם 209.0 גרםשומן 18.9 גרם 113.2 גרםנתרן 1049.2 מ״ג 6295.3 מ״גחלבון 56.6 גרם 339.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.6 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.9 מ״ג 209.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 273.1 מ״ג 1638.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות665
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 665.4 קק״ל 3992.3 קק״לפחמימות 34.8 גרם 209.0 גרםשומן 18.9 גרם 113.2 גרםנתרן 1049.2 מ״ג 6295.3 מ״גחלבון 56.6 גרם 339.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.6 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.9 מ״ג 209.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 273.1 מ״ג 1638.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 665 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5חתוך לקוביות גדולות
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
2 בצלים בינונייםחתוכים גס
-
5 שיני שום
-
2 גזרים בינונייםקלופים ופרוסים
-
1 שורש סלרי בינוניקלוף וחתוך לקוביות
-
4 תפוחי אדמה בינונייםחתוכים לקוביות
-
1/4 כוס סוכר דקליםמזרח מערב
-
2 כפיות שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1/3 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כף ממרח קארי ירוקמזרח מערב
-
2 עלי קפיר ליים טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מטגנים בצל ושום בסיר, כשהם מזהיבים מוסיפים את הגזר לטיגון זריז. מוסיפים את הסלרי והקארי.
- מכניסים לסיר את נתחי הבשר וצורבים אותם היטב מכל הכיוונים. כשהבשר מטוגן מבחוץ מוסיפים לסיר מים, עלי קפיר ליים, מלח ופלפל ומבשלים כשעה.
- מוסיפים סוכר דקלים מגורד, סויה, ג’ינג’ר ותפוחי אדמה.
- מביאים שוב לרתיחה, סוגרים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים. טועמים ומתקנים לתיבול.
- מגישים עם עשבי התיבול מעל.
אופן הכנה
- מטגנים בצל ושום בסיר, כשהם מזהיבים מוסיפים את הגזר לטיגון זריז. מוסיפים את הסלרי והקארי.
- מכניסים לסיר את נתחי הבשר וצורבים אותם היטב מכל הכיוונים. כשהבשר מטוגן מבחוץ מוסיפים לסיר מים, עלי קפיר ליים, מלח ופלפל ומבשלים כשעה.
- מוסיפים סוכר דקלים מגורד, סויה, ג’ינג’ר ותפוחי אדמה.
- מביאים שוב לרתיחה, סוגרים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים. טועמים ומתקנים לתיבול.
- מגישים עם עשבי התיבול מעל.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן