צ׳ילי קון קרנה הכי קל וטעים
קובי אדרי במתכון מנצח של צ'ילי קון קרנה, תמיד חשבנו שזה ממש מסובך להכין את המנה הזו, קובי מוכיח לנו אחרת. מתכון קליל להכנה וטעים בטירוף!
קובי אדרי במתכון מנצח של צ'ילי קון קרנה, תמיד חשבנו שזה ממש מסובך להכין את המנה הזו, קובי מוכיח לנו אחרת. מתכון קליל להכנה וטעים בטירוף!
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 257.3 קק״ל 6174.8 קק״לפחמימות 23.8 גרם 571.1 גרםסוכר 2.2 גרם 52.8 גרםשומן 11.1 גרם 267.5 גרםנתרן 344.1 מ״ג 8258.0 מ״גחלבון 10.9 גרם 262.8 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 164.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 63.7 גרםכולסטרול 22.8 מ״ג 546.0 מ״גסידן 98.7 מ״ג 2368.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 33.4 מ״גאשלגן 735.6 מ״ג 17654.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 48.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות257
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 257.3 קק״ל 6174.8 קק״לפחמימות 23.8 גרם 571.1 גרםסוכר 2.2 גרם 52.8 גרםשומן 11.1 גרם 267.5 גרםנתרן 344.1 מ״ג 8258.0 מ״גחלבון 10.9 גרם 262.8 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 164.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 63.7 גרםכולסטרול 22.8 מ״ג 546.0 מ״גסידן 98.7 מ״ג 2368.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 33.4 מ״גאשלגן 735.6 מ״ג 17654.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 48.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 257 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל בשר
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
3 גבעולי סלריקצוצים
-
1 גזר בינוניקצוץ
-
600 גרם בשר בקר טחון
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף אבקת קקאו
-
1/2 בקבוק רוטב בסגנון מקסיקני
-
330 מ"ל בירה בהירה
-
2 כוסות שעועית אדומהקפואה או משימורים
הגשה
-
240 גרם גוואקמולי
-
120 גרם רוטב סלסה
-
24 יחידות קונכיות טאקו
-
1 חופן כוסברהעלים
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, פרוס
אופן הכנה
- בסיר עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד לריכוך.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב בעזרת כף עץ.
- מתבלים במלח, פלפל שחור וקקאו וממשיכים לערבב. מוסיפים את השעועית.
- מוסיפים חצי בקבוק רוטב מקסיקני קנור ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים 330 מ״ל בירה לבנה מכל סוג.
- מכסים ומנמיכים את האש ומבשלים 50-60 דקות עד שמצטמצם.
- מגישים בתוך קונכיות טאקו עם גוואקמולי וסלסה ומקשטים עם כוסברה וצ’ילי חריף.
אופן הכנה
- בסיר עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד לריכוך.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב בעזרת כף עץ.
- מתבלים במלח, פלפל שחור וקקאו וממשיכים לערבב. מוסיפים את השעועית.
- מוסיפים חצי בקבוק רוטב מקסיקני קנור ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים 330 מ״ל בירה לבנה מכל סוג.
- מכסים ומנמיכים את האש ומבשלים 50-60 דקות עד שמצטמצם.
- מגישים בתוך קונכיות טאקו עם גוואקמולי וסלסה ומקשטים עם כוסברה וצ’ילי חריף.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן