קייזרשמרן עם תפוחים מקורמלים של קרין גורן ואושר אידלמן

קרין גורן מגישה קינוח מהמטבח האוסטרי: קייזרשמרן עם תפוחים מקורמלים. קרעים רכים ואווריריים של פנקייק המוגשים בתוספת של תפוחים בקרמל רום משכר
קרין גורן מגישה קינוח מהמטבח האוסטרי: קייזרשמרן עם תפוחים מקורמלים. קרעים רכים ואווריריים של פנקייק המוגשים בתוספת של תפוחים בקרמל רום משכר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    414
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.4 קק״ל 1657.5 קק״ל
    פחמימות 41.6 גרם 166.5 גרם
    שומן 9.4 גרם 37.7 גרם
    נתרן 323.3 מ״ג 1293.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 45.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 161.2 מ״ג 644.7 מ״ג
    סידן 85.2 מ״ג 340.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 225.5 מ״ג 902.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    414
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.4 קק״ל 1657.5 קק״ל
    פחמימות 41.6 גרם 166.5 גרם
    שומן 9.4 גרם 37.7 גרם
    נתרן 323.3 מ״ג 1293.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 45.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 161.2 מ״ג 644.7 מ״ג
    סידן 85.2 מ״ג 340.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 225.5 מ״ג 902.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחים מקורמלים

קייזרשמרן

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את התפוחים בקרמל רום: מניחים במחבת קטנה סוכר וכף מים. מחממים עד קבלת קרמל כהה (נזהרים לא לשרוף!).
  2. מוסיפים את הרום ואחרי כן את התפוחים, מיץ לימון, וניל ומיץ תפוחים.
  3. מבשלים על להבה נמוכה 2-3 דקות או עד שהתפוחים רכים. מניחים בצד להתקרר.
  4. מכינים את בלילת הקייזרשמרן: מערבבים בקערה את החלב, סוכר וחלמונים עד לקבלת בלילה אחידה. 
  5. מוסיפים קמח מנופה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (נמנעים מערבוב יתר).
  6. בקערה נפרדת מקציפים את 2 החלבונים עם המלח לכדי קציפה אוורירית ויציבה. 
  7. מקפלים 1/3 מהחלבונים המוקצפים לתוך הקערה עם הבלילה ורק אז ממשיכים בקיפול של יתרת הקצף.
  8. מחממים מחבת (קוטר 20 ס”מ) ומוסיפים כפית חמאה. יוצקים פנימה את הבלילה ומבשלים על להבה בינונית עד שהחלק התחתון שחום (2-3 דקות).
  9. חותכים לרבעים בעזרת שתי מריות והופכים כל רבע לצידו השני לאחר שהשחים.
  10. כאשר החלק התחתון השחים חותכים שתי וערב את  רבעי ה”פנקייק” ומוסיפים מעט חמאה ואבקת סוכר. ממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות עד שכל הצדדים שחומים.
  11. מעבירים את הקייזרשמרן לצלחת הגשה, מפזרים מעל מעט אבקת סוכר, ומגישים עם התפוחים המקורמלים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קייזרשמרן עם תפוחים מקורמלים של קרין גורן ואושר אידלמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    shoula gouetta

    אפשר להחליף קמח כוסמין ברגיל

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות