קינוח אישי ומפנק: סופלה שוקולד חלבה ללא סוכר!

קינוח שחובה להכין! סופלה שוקולד חלבה ללא סוכר, ללא רגשות אשמה וללא צורך לחלוק, כי מכינים אותו בכוסות אישיות!
קינוח שחובה להכין! סופלה שוקולד חלבה ללא סוכר, ללא רגשות אשמה וללא צורך לחלוק, כי מכינים אותו בכוסות אישיות!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.6 קק״ל 2108.6 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 134.5 גרם
    שומן 19.6 גרם 156.5 גרם
    נתרן 87.8 מ״ג 702.2 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 45.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 91.2 גרם
    כולסטרול 154.0 מ״ג 1231.8 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 280.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 196.8 מ״ג 1574.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.6 קק״ל 2108.6 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 134.5 גרם
    שומן 19.6 גרם 156.5 גרם
    נתרן 87.8 מ״ג 702.2 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 45.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 91.2 גרם
    כולסטרול 154.0 מ״ג 1231.8 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 280.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 196.8 מ״ג 1574.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור

קינוח טעים כזה הרבה זמן לא אכלתם! השילוב המושלם של שוקולד וחלבה הוא באמת משהו שלא נתקלים בו כל יום, בטח לא בגרסה שהיא ללא סוכר בכלל! מתכון מופלא של סופלה שוקולד עם קציפת חלבה מתוקה ושבבי חלבה שנמסים בפה. קינוח שהוא לא רק טעים, אלא גם מהמם ומרשים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופלה שוקולד

קצפת חלבה

קישוט

  • 1 כוס חלבה
    ללא תוספת סוכר, מפוררת

אופן הכנה

  1. מכינים את סופלה השוקולד: מקציפים במיקסר את הביצים ותחליף הסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד, החמאה והשמנת המתוקה.
  3. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לקציפת הביצים ומערבבים ידנית לאיחוד, גם אם הנפח יורד זה בסדר. 
  4. מוזגים את התערובות ל-8 כוסות אפייה המשומנות, עד לגובה 3/4 מהכוס.
  5. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות ואופים את הסופלה במשך 15 דקות להתייצבות חלקית, המרכז יישאר רך. 
  6. מקררים את הסופלה לטמפרטורת החדר, העוגות שוקעות במרכז וזה בסדר.
  7. מכינים את קצפת החלבה: מקציפים את השמנת המתוקה ופודינג הוניל לקצפת יציבה ומערבבים פנימה את פירורי החלבה. 
  8. מזלפים קצפת על כל סופלה, מפזרים חלבה מפוררת ומגישים.
קינוח כוסות חלבה1
סופלה שוקולד עם קצפת חלבה ללא סוכר. צילום: נמרוד סונדרס

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות