window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

קינוח מרשים וחגיגי: עוגת מוס שוקולד וקוקוס

אם אתם מארחים או רוצים להביא מתנה מרשימה למארחים זה בדיוק מה שחיפשתם: מתכון מנצח לעוגה נהדרת וכשרה לפסח ממוס שוקולד עשיר על בסיס קוקוס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר עם הסוכר וסוכר הווניל לקצף יציב.
  3. מוסיפים את הקוקוס לקצף וממשיכים להקציף עוד קצת עד איחוד.
  4. מוזגים את הקצף לתבנית מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מלמעלה. מוציאים וממננים לחלוטין.
  5. מכינים את מוס השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר עם המים ומקררים (בבן מארי או במיקרו בפולסים).
  6. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
  7. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

    עוגת מוס שוקולד לפסח בוש (תציום: שניר גואטה)
    עוגת מוס שוקולד לפסח בוש(צילום: דרור עינב)

  8. מערבבים את תערובת השוקולד עם הקצפת (לקבלת מוס).

    עוגת מוס שוקולד לפסח בוש (תציום: שניר גואטה)
    מוסיפים את השוקולד לקבלת מוס עשיר (צילום: דרור עינב)

  9. מוזגים את מוס השוקולד מעל התחתית האפויה. מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים.
  10. מגישים את העוגה קפואה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 643.3 קק״ל 6432.7 קק״ל
פחמימות 60.8 גרם 608.2 גרם
שומן 39.8 גרם 398.2 גרם
נתרן 152.3 מ״ג 1523.1 מ״ג
חלבון 9.8 גרם 97.5 גרם
סיבים תזונתיים 4.9 גרם 48.6 גרם
שומן רווי 27.3 גרם 273.3 גרם
כולסטרול 181.1 מ״ג 1810.9 מ״ג
סידן 69.0 מ״ג 690.1 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 24.1 מ״ג
אשלגן 347.3 מ״ג 3472.9 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 13.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

    Avatar
    בבי

    האם אפשר להכין את הבסיס עם תחליף סוכר?

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט אפשר.

    Avatar
    יפית הררי

    האם אפשרי לוותר על הקוקוס, למי שלא אוהב?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody