קינוח מרשים וחגיגי: עוגת מוס שוקולד וקוקוס

אם אתם מארחים או רוצים להביא מתנה מרשימה למארחים זה בדיוק מה שחיפשתם: מתכון מנצח לעוגה נהדרת וכשרה לפסח ממוס שוקולד עשיר על בסיס קוקוס
אם אתם מארחים או רוצים להביא מתנה מרשימה למארחים זה בדיוק מה שחיפשתם: מתכון מנצח לעוגה נהדרת וכשרה לפסח ממוס שוקולד עשיר על בסיס קוקוס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    626
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 626.0 קק״ל 6259.9 קק״ל
    פחמימות 60.7 גרם 606.8 גרם
    שומן 39.8 גרם 398.2 גרם
    נתרן 15.5 מ״ג 155.1 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 57.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 48.6 גרם
    שומן רווי 27.3 גרם 273.3 גרם
    כולסטרול 124.1 מ״ג 1240.9 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 337.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 23.7 מ״ג
    אשלגן 246.1 מ״ג 2461.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    626
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 626.0 קק״ל 6259.9 קק״ל
    פחמימות 60.7 גרם 606.8 גרם
    שומן 39.8 גרם 398.2 גרם
    נתרן 15.5 מ״ג 155.1 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 57.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 48.6 גרם
    שומן רווי 27.3 גרם 273.3 גרם
    כולסטרול 124.1 מ״ג 1240.9 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 337.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 23.7 מ״ג
    אשלגן 246.1 מ״ג 2461.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר עם הסוכר וסוכר הווניל לקצף יציב.
  3. מוסיפים את הקוקוס לקצף וממשיכים להקציף עוד קצת עד איחוד.
  4. מוזגים את הקצף לתבנית מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מלמעלה. מוציאים ומצננים לחלוטין.
  5. מכינים את מוס השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר עם המים ומקררים (בבן מארי או במיקרו בפולסים).
  6. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
  7. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

    עוגת מוס שוקולד לפסח בוש (תציום: שניר גואטה)
    עוגת מוס שוקולד לפסח בוש(צילום: דרור עינב)

  8. מערבבים את תערובת השוקולד עם הקצפת (לקבלת מוס).

    עוגת מוס שוקולד לפסח בוש (תציום: שניר גואטה)
    מוסיפים את השוקולד לקבלת מוס עשיר (צילום: דרור עינב)

  9. מוזגים את מוס השוקולד מעל התחתית האפויה. מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים.
  10. מגישים את העוגה קפואה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח מרשים וחגיגי: עוגת מוס שוקולד וקוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    בבי

    האם אפשר להכין את הבסיס עם תחליף סוכר?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט אפשר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות