קיש בטטה וברוקולי טבעוני שמתאים לכל יום בשבוע

קיש בטטה וברוקולי טבעוני שלא תרגישו בהבדל. הוא מתאים לכל ארוחה ואפילו למרכז השולחן ביום שישי, קיש פריך וחמים שעושה נעים בבטן
קיש בטטה וברוקולי טבעוני שלא תרגישו בהבדל. הוא מתאים לכל ארוחה ואפילו למרכז השולחן ביום שישי, קיש פריך וחמים שעושה נעים בבטן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3060
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3059.9 קק״ל 3059.9 קק״ל
    פחמימות 305.3 גרם 305.3 גרם
    שומן 182.4 גרם 182.4 גרם
    נתרן 4051.7 מ״ג 4051.7 מ״ג
    חלבון 38.8 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 78.3 גרם 78.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 129.2 מ״ג 129.2 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 1013.5 מ״ג 1013.5 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3060
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3059.9 קק״ל 3059.9 קק״ל
    פחמימות 305.3 גרם 305.3 גרם
    שומן 182.4 גרם 182.4 גרם
    נתרן 4051.7 מ״ג 4051.7 מ״ג
    חלבון 38.8 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 78.3 גרם 78.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 129.2 מ״ג 129.2 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 1013.5 מ״ג 1013.5 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים את כל המצרכים לתוך מעבד מזון או מיקסר ומפעילים עד שכל החומרים מתאחדים לבצק אחיד.
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה .

    מכינים בצק. צילום: שי אפגין
    מכינים בצק. צילום: שי אפגין

  3. מכינים את המלית: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו .שמים על תבנית את הברוקולי ואת הבטטה, שופכים עליהם מעט שמן זית ומכניסים לתנור עד לריכוך. מוציאים ומצננים.
  4. מכינים רוטב בשמל: במחבת מיסים את המחמאה, מוסיפים את הקמח ומתחילים לערבב. תוך כדי ערבוב מוסיפים את אגוז מוסקט והמלח תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה ולא גושית.
  5. מוסיפים את השמנות ומערבבים עד לרתיחה. מכבים את האש.
    מוסיפים את הקמח לרוטב להסמכה. צילום: שי אפגין
    מוסיפים את הקמח לרוטב להסמכה. צילום: שי אפגין

    מערבבים עד לרתיחה ואז מכבים את האש. צילום: שי אפגין
    מערבבים עד לרתיחה ואז מכבים את האש. צילום: שי אפגין

  6. מרכיבים ואופים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס”מ ומכניסים לתבנית בקוטר 24 ס”מ.
  7. מורידים את שאריות הבצק הנותרות מהדפנות בעזרת סכין חדה. מסדרים את הברוקולי והבטטה ושופכים מעל את רוטב הבשמל.
    מוציאים את הבצק שלנו מהמקרר ומרדדים. צילום: שי אפגין
    מוציאים את הבצק שלנו מהמקרר ומרדדים. צילום: שי אפגין
    מרכיבים ואופים. צילום: שי אפגין
    מרכיבים ואופים. צילום: שי אפגין
    מסדרים את הברוקולי והבטטה. צילום: שי אפגין
    מסדרים את הברוקולי והבטטה. צילום: שי אפגין

    שופכים את הרוטב בשמל עד לחצי מכמות התבנית. צילום: שי אפגין
    שופכים את הרוטב בשמל עד לחצי מכמות התבנית. צילום: שי אפגין

  8. מכניסים לתנור למשך 40 דקות או עד שהמילוי הופך לזהוב ושחום.

    קיש בטטה ברוקולי טבעוני. צילום: שי אפגין
    קיש בטטה ברוקולי טבעוני. צילום: שי אפגין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש בטטה וברוקולי טבעוני שמתאים לכל יום בשבוע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות