קנלוני במילוי חצילים קלויים

מחפשים מנה מושלמת לאירוח החלבי הבא שלכם? תמרה וישראל אהרוני מכינים קנלוני במילוי חצילים קלויים, פלפלים קלויים ו-3 סוגי גבינות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    20

מצרכים

קנלוני

רוטב בשמל

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות וקולים את החצילים והפלפלים כ-40 דקות. מצננים מעט וקולפים. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות. קוצצים את הבצל הירוק. מכינים תבנית מלבנית גדולה עם 1/2 רוטב עגבניות בתחתית.
  2. מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר קטן ומטגנים בה את הקמח. מוסיפים את החלב, מלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד להסמכה. מערבבים פנימה 1 כוס גבינת קשקבל.
  3. שמים במעבד מזון את החצילים, את שני סוגי הפלפלים הקלויים והשום ומרסקים.
  4. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הגבינה המפוררת, שמן הזית, מלח, פלפל והבצל הירוק. מעבירים את הסלט לשקית זילוף.
  5. ממלאים את הקנלוני בתערובת ומסדרים בצפיפות בתבנית. יוצקים מעל את שארית רוטב העגבניות. מפוררים מעל את גבינת העיזים ויוצקים את ½ רוטב הבשמל. מסדרים מעל שכבה נוספת של הקנלוני הממולא ומסיימים עם יתרת רוטב הבשמל.
  6. מפזרים מעל את שאר הגבינה, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ואופים כ-40 דקות. מורידים את הניירות ואופים עוד 10 דקות, או עד שהקנלוני מזהיבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3794.1 קק״ל 3794.1 קק״ל
פחמימות 375.9 גרם 375.9 גרם
שומן 196.3 גרם 196.3 גרם
נתרן 8609.4 מ״ג 8609.4 מ״ג
חלבון 180.2 גרם 180.2 גרם
סיבים תזונתיים 51.5 גרם 51.5 גרם
שומן רווי 86.7 גרם 86.7 גרם
כולסטרול 379.6 מ״ג 379.6 מ״ג
סידן 3287.9 מ״ג 3287.9 מ״ג
ברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
אשלגן 6656.5 מ״ג 6656.5 מ״ג
אבץ 16.3 מ״ג 16.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody