קסטה ביתית מ-5 מרכיבים בלבד

למה לקנות קסטה כשאפשר להכין לבד בבית? קרין גורן משוויצה במתכון משגע של קסטה ביתית ב-5 מרכיבים עם גלידת שמנת ועוגיות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

קסטה

אופן הכנה

  1. טוחנים דק את עוגיות האוראו במעבד המזון או בעזרת מערוך. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את פירורי העוגיות ומקציפים קצרות לאיחוד.
  3. מסדרים בתבנית בצפיפות את שכבת הביסקוויטים. משטחים מעל את תערובת הגלידה ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
  4. מניילנים ומקפיאים למשך הלילה.
  5. מחלצים מהתבנית בעזרת הנייר ופורסים בסכין לגודל ביסקוויט.
  6. ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מעבירים לכוס, כדי שאפשר יהיה לטבול את הקסטות לעומק. טובלים כל קסטה עד 1/2 הגובה. אפשר לקשט גם עם עוד פירורי עוגיות. מגישים קפוא.

הערות

  • אם השוקולד סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם 2 כפות שמן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 321.0 קק״ל 2889.0 קק״ל
פחמימות 42.7 גרם 384.0 גרם
שומן 13.9 גרם 125.1 גרם
נתרן 82.8 מ״ג 745.0 מ״ג
חלבון 6.1 גרם 55.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.2 גרם
שומן רווי 8.4 גרם 75.5 גרם
כולסטרול 22.8 מ״ג 205.0 מ״ג
סידן 189.2 מ״ג 1703.0 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 288.9 מ״ג 2600.0 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 10.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody