
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל9 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
קסטה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
12 עוגיות אוראו בינוניות
-
1 חבילה פתי בר וניל
-
300 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- טוחנים דק את עוגיות האוראו במעבד המזון או בעזרת מערוך. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את פירורי העוגיות ומקציפים קצרות לאיחוד.
- מסדרים בתבנית בצפיפות את שכבת הביסקוויטים. משטחים מעל את תערובת הגלידה ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
- מניילנים ומקפיאים למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית בעזרת הנייר ופורסים בסכין לגודל ביסקוויט.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מעבירים לכוס, כדי שאפשר יהיה לטבול את הקסטות לעומק. טובלים כל קסטה עד 1/2 הגובה. אפשר לקשט גם עם עוד פירורי עוגיות. מגישים קפוא.
הערות
- אם השוקולד סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם 2 כפות שמן
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
9
מנות
קלוריות
321.0
קק״ל
2889.0
קק״ל
פחמימות
42.7
גרם
384.0
גרם
שומן
13.9
גרם
125.1
גרם
נתרן
82.8
מ״ג
745.0
מ״ג
חלבון
6.1
גרם
55.1
גרם
סיבים תזונתיים
1.1
גרם
10.2
גרם
שומן רווי
8.4
גרם
75.5
גרם
כולסטרול
22.8
מ״ג
205.0
מ״ג
סידן
189.2
מ״ג
1703.0
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
8.0
מ״ג
אשלגן
288.9
מ״ג
2600.0
מ״ג
אבץ
1.2
מ״ג
10.9
מ״ג
תגובה אחת
מה גודל התבנית בבקשה?