קפה קוראיני מוקצף: להרגיש בבית קפה בבית!

רותם בן מויאל מכין לנו את כוס הקפה המושלמת! קפה קוריאני קר ומוקצף מאספרסו טרי שעושה אווירה וריח בבית של בית קפה - מי אמר שלא כיף להיות בסגר?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים במכונת קפה 2 כוסות אספרסו קצר, בקערה שמים את האספרסו יחד עם הסוכר ומתחילים להקציף. אפשר עם מיקסר ידני או בעזרת מטרפה (מה שעובד עבורכם בצורה הטובה ביותר) בסופו של דבר, אמור להתקבל קצף סמיך סמיך של קפה מתקתק.
  2. בכוס גדולה (או זו שאתם הכי אוהבים לשתות בה קפה) שמים חופן של קוביות קרח, מוסיפים חלב (כ-2 שליש מגובה הכוס).
  3. בעזרת כף יוצקים את הקצף קפה עד למעלה (ועוד טיפה) ומגישים!

    קפה קוריאני. צילום: רותם בן-מויאל
    קפה קוריאני. צילום: רותם בן-מויאל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 134.1 קק״ל 268.1 קק״ל
פחמימות 20.5 גרם 41.0 גרם
שומן 4.0 גרם 7.9 גרם
נתרן 88.2 מ״ג 176.3 מ״ג
חלבון 6.2 גרם 12.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
כולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״ג
סידן 124.2 מ״ג 248.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
אשלגן 387.5 מ״ג 775.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar