רקע דוד משה

מפתיעות בעגבניות: קציצות דגים ברוטב פיקנטי

קציצות דגים נהדרות, רכות ונימוחות, ברוטב עגבניות פיקנטי עם פלפלים, חציל בלאדי ותבלינים. מנה עיקרית מצוינת לארוחת צהריים או ערב ביתית
קציצות דגים נהדרות, רכות ונימוחות, ברוטב עגבניות פיקנטי עם פלפלים, חציל בלאדי ותבלינים. מנה עיקרית מצוינת לארוחת צהריים או ערב ביתית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 440.9 קק״ל 1322.7 קק״ל
    פחמימות 39.4 גרם 118.1 גרם
    שומן 12.9 גרם 38.6 גרם
    נתרן 3184.3 מ״ג 9552.8 מ״ג
    חלבון 36.7 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 36.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 150.0 מ״ג 450.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 2259.9 מ״ג 6779.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 440.9 קק״ל 1322.7 קק״ל
    פחמימות 39.4 גרם 118.1 גרם
    שומן 12.9 גרם 38.6 גרם
    נתרן 3184.3 מ״ג 9552.8 מ״ג
    חלבון 36.7 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 36.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 150.0 מ״ג 450.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 2259.9 מ״ג 6779.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות היטב ומכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים.

    מכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים. צילום: שניר גואטה
    מכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים. צילום: שניר גואטה

  2. מחממים מעט שמן במחבת עמוקה וצורבים את הקציצות לקבלת צבע שחום מכל הכיוונים.

    צורבים את הקציצות לקבלת צבע מכל הכיוונים. צילום: שניר גואטה
    צורבים את הקציצות לקבלת צבע מכל הכיוונים. צילום: שניר גואטה

  3. במחבת עמוקה רחבה נפרדת מחממים שמן ומטגנים בעדינות את התבלינים (זהירות שלא ישרפו) מלבד המלח.

    מטגנים בעדינות את התבלינים. צילום: שניר גואטה
    מטגנים בעדינות את התבלינים. צילום: שניר גואטה

  4. לאחר שעולה ריח טוב של תבלינים מהשמן מוסיפים את הפלפלים החריפים, הפלפלים המתוקים והחצילים ומטגנים מעט.

    מוסיפים את הירקות למחבת. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הירקות למחבת. צילום: שניר גואטה

  5. כשהירקות במחבת מעט מתרככים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה

  6. אחרי שהרוטב שלנו רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות לרוטב ומנמיכים את האש ללהבה בינונית.

    אחרי שהרוטב רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות. צילום: שניר גואטה
    אחרי שהרוטב רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות. צילום: שניר גואטה

  7. מבשלים במחבת פתוחה כ-30-40 דקות עד שהרוטב מסמיך, מתבלים במלח וטועמים, במידת הצורך מתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מפתיעות בעגבניות: קציצות דגים ברוטב פיקנטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות