מפתיעות בעגבניות: קציצות ברמונדי ישראלי ברוטב פיקנטי

קציצות דג ברמונדי ישראלי נהדרות, רכות ונימוחות, ברוטב עגבניות פיקנטי עם פלפלים, חציל בלאדי ותבלינים. מנה עיקרית מצוינת לארוחת צהריים או ערב ביתית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

קציצות

רוטב

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות היטב ומכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים.

    מכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים. צילום: שניר גואטה
    מכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים. צילום: שניר גואטה

  2. מחממים מעט שמן במחבת עמוקה וצורבים את הקציצות לקבלת צבע שחום מכל הכיוונים.

    צורבים את הקציצות לקבלת צבע מכל הכיוונים. צילום: שניר גואטה
    צורבים את הקציצות לקבלת צבע מכל הכיוונים. צילום: שניר גואטה

  3. במחבת עמוקה רחבה נפרדת מחממים שמן ומטגנים בעדינות את התבלינים (זהירות שלא ישרפו) מלבד המלח.

    מטגנים בעדינות את התבלינים. צילום: שניר גואטה
    מטגנים בעדינות את התבלינים. צילום: שניר גואטה

  4. לאחר שעולה ריח טוב של תבלינים מהשמן מוסיפים את הפלפלים החריפים, הפלפלים המתוקים והחצילים ומטגנים מעט.

    מוסיפים את הירקות למחבת. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הירקות למחבת. צילום: שניר גואטה

  5. כשהירקות במחבת מעט מתרככים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה

  6. אחרי שהרוטב שלנו רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות לרוטב ומנמיכים את האש ללהבה בינונית.

    אחרי שהרוטב רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות. צילום: שניר גואטה
    אחרי שהרוטב רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות. צילום: שניר גואטה

  7. מבשלים במחבת פתוחה כ-30-40 דקות עד שהרוטב מסמיך, מתבלים במלח וטועמים, במידת הצורך מתקנים תיבול.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 498.3 קק״ל 1494.9 קק״ל
פחמימות 37.4 גרם 112.2 גרם
שומן 21.9 גרם 65.8 גרם
נתרן 3193.9 מ״ג 9581.8 מ״ג
חלבון 37.5 גרם 112.5 גרם
סיבים תזונתיים 14.6 גרם 43.9 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 83.3 מ״ג 250.0 מ״ג
סידן 310.4 מ״ג 931.3 מ״ג
ברזל 8.5 מ״ג 25.4 מ״ג
אשלגן 2514.3 מ״ג 7542.9 מ״ג
אבץ 2.9 מ״ג 8.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד