-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 661.3 קק״ל 3306.7 קק״לפחמימות 31.7 גרם 158.6 גרםסוכר 4.0 גרם 19.8 גרםשומן 44.2 גרם 221.2 גרםנתרן 755.7 מ״ג 3778.7 מ״גחלבון 31.0 גרם 154.9 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 9.8 גרם 48.8 גרםכולסטרול 150.1 מ״ג 750.4 מ״גסידן 52.4 מ״ג 261.8 מ״גברזל 4.2 מ״ג 20.8 מ״גאשלגן 509.9 מ״ג 2549.3 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 34.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות661
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 661.3 קק״ל 3306.7 קק״לפחמימות 31.7 גרם 158.6 גרםסוכר 4.0 גרם 19.8 גרםשומן 44.2 גרם 221.2 גרםנתרן 755.7 מ״ג 3778.7 מ״גחלבון 31.0 גרם 154.9 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 9.8 גרם 48.8 גרםכולסטרול 150.1 מ״ג 750.4 מ״גסידן 52.4 מ״ג 261.8 מ״גברזל 4.2 מ״ג 20.8 מ״גאשלגן 509.9 מ״ג 2549.3 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 34.4 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 661 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
1 בצל בינונימגורד
-
1 שן שוםכתושה
-
1 ביצה L
-
3 כפות פירורי לחם
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות שמן זית
תבשיל
-
3 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
2 צנצנות רוטב אדום לקציצות קנור
-
1 1/2 כוסות מים חמים
טיגון
-
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה
- בקערה גדולה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ולשים במשך כ-5 דקות עד שהתערובת אחידה.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
- יוצרים מהתערובת כדורים שטוחים מעט.
- מטגנים במחבת עם מעט שמן זית טיגון קל (כדקה מכל צד רק לצורך סגירת הקציצות).
- בסיר גדול מחממים את רוטב הקציצות ומביאים לרתיחה.
- כאשר הרוטב רותח מוסיפים את הקציצות ואת תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים כוס וחצי מים חמים ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
אופן הכנה
- בקערה גדולה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ולשים במשך כ-5 דקות עד שהתערובת אחידה.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
- יוצרים מהתערובת כדורים שטוחים מעט.
- מטגנים במחבת עם מעט שמן זית טיגון קל (כדקה מכל צד רק לצורך סגירת הקציצות).
- בסיר גדול מחממים את רוטב הקציצות ומביאים לרתיחה.
- כאשר הרוטב רותח מוסיפים את הקציצות ואת תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים כוס וחצי מים חמים ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
אפשר להכניס לנינג’ה במקום לטגן? אם כן אז על איזה תוכנית וכמה זמן?
היי תמר, תלוי בדגם ובאפשרויות שלו 🙂 מומלץ להסתכל באפשרויות הדגם שיש לך
איך אני ממיר את הפירוט לחם לשיבולת שועל או קוואקר ?
היי אמיר, אין פה צורך בהמרה שונה. אותה כמות
אפשר עם רוטב של ברילה? זה מה שיש לי בבית
כן בטח.