לקראת חלה – קציצות דגים ברוטב פיקנטי של עגבניות וחומוס של שגב הגאוני

כאלו קציצות עדיין לא אכלתם. השף משה שגב מכין קציצות דגים ברוטב פיקנטי של עגבניות, חומוס וערק. קציצות דגים משובחות ברוטב שכיף לנגב עם חלה טרייה
כאלו קציצות עדיין לא אכלתם. השף משה שגב מכין קציצות דגים ברוטב פיקנטי של עגבניות, חומוס וערק. קציצות דגים משובחות ברוטב שכיף לנגב עם חלה טרייה
  • משה שגב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    659
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.8 קק״ל 2635.3 קק״ל
    פחמימות 60.4 גרם 241.6 גרם
    שומן 29.1 גרם 116.5 גרם
    נתרן 561.5 מ״ג 2246.1 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 127.8 גרם
    סיבים תזונתיים 18.9 גרם 75.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 135.3 מ״ג 541.3 מ״ג
    סידן 377.0 מ״ג 1508.1 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
    אשלגן 2480.9 מ״ג 9923.5 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    659
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.8 קק״ל 2635.3 קק״ל
    פחמימות 60.4 גרם 241.6 גרם
    שומן 29.1 גרם 116.5 גרם
    נתרן 561.5 מ״ג 2246.1 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 127.8 גרם
    סיבים תזונתיים 18.9 גרם 75.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 135.3 מ״ג 541.3 מ״ג
    סידן 377.0 מ״ג 1508.1 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
    אשלגן 2480.9 מ״ג 9923.5 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

טיגון


אופן הכנה

  1. קוצצים את עשבי התיבול, שום, בצל ופלפל. מגררים בפומפייה את קליפת הלימון. משרים קלות את הלחם במים. חותכים גס את השום, סלרי, שמיר וזיתים. מחממים את המים. קוצצים גס את השמיר.
  2. מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל רכיבי הקציצות ומערבבים לתערובת דביקה. יוצרים קציצות קטנות. מחממים שמן במחבת, מטגנים את הקציצות משני הצדדים ושומרים בצד.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר גדול. מוסיפים שום, סלרי, זיתים, אריסה, חומוס ועגבניות ומערבבים. מוסיפים מים וערק, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים בעדינות, מכבים את האש ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לקראת חלה – קציצות דגים ברוטב פיקנטי של עגבניות וחומוס של שגב הגאוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות