קציצות עוף עם גזר: ג’ינג’יות יפהפיות

רעיון נפלא של רון יוחננוב - לשלב גזר מתקתק שמוסיף לחות לקציצות העוף הטחון, כך שמתקבלות קציצות בכתום ג'ינג'י לוהט שמתחסלות תוך כמה רגעים
רעיון נפלא של רון יוחננוב - לשלב גזר מתקתק שמוסיף לחות לקציצות העוף הטחון, כך שמתקבלות קציצות בכתום ג'ינג'י לוהט שמתחסלות תוך כמה רגעים
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
30 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    73
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.2 קק״ל 1244.0 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 71.9 גרם
    שומן 1.4 גרם 23.5 גרם
    נתרן 39.0 מ״ג 663.4 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 165.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 15.6 מ״ג 265.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 100.1 מ״ג 1702.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    73
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.2 קק״ל 1244.0 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 71.9 גרם
    שומן 1.4 גרם 23.5 גרם
    נתרן 39.0 מ״ג 663.4 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 165.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 15.6 מ״ג 265.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 100.1 מ״ג 1702.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
30 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.

    קציצות עוף עם גזר 8
    אפשר לאפות בתנור עד להזהבה

  3. אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.

    קציצות עוף עם גזר 1
    קציצות עוף עם גזר. צילום: רון יוחננוב

יש לנו עוד מתכוני קציצות שאתם חייבים להכין:
קציצות עוף עם גזר: ג’ינג’יות יפהפיות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    efrat stamler

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות