-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 552.7 קק״ל 5527.1 קק״לפחמימות 53.9 גרם 539.2 גרםשומן 32.5 גרם 324.6 גרםנתרן 30.9 מ״ג 308.7 מ״גחלבון 8.1 גרם 81.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.4 גרםשומן רווי 14.6 גרם 145.9 גרםכולסטרול 26.6 מ״ג 265.6 מ״גסידן 71.7 מ״ג 717.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 114.6 מ״ג 1145.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות553
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 552.7 קק״ל 5527.1 קק״לפחמימות 53.9 גרם 539.2 גרםשומן 32.5 גרם 324.6 גרםנתרן 30.9 מ״ג 308.7 מ״גחלבון 8.1 גרם 81.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.4 גרםשומן רווי 14.6 גרם 145.9 גרםכולסטרול 26.6 מ״ג 265.6 מ״גסידן 71.7 מ״ג 717.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 114.6 מ״ג 1145.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 553 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מפשירים לילה קודם בצק עלים במקרר.
- בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 20 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- על משטח לעבודה פורסים את בצק העלים. חוצים אותו לאורכו לשניים, נוצרים שני מלבנים ארוכים. חותכים כל מלבן למשולש.
- מניחים כף של נוטלה בחלק הרחב של המשולש בקצה ומגלגלים את המשולש לקרואסון.
- מניחים בתבנית נינג’ה עם נייר אפייה ומברישים בביצה הטרופה.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הקרואסונים על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
- מוציאים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים לילה קודם בצק עלים במקרר.
- בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 20 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- על משטח לעבודה פורסים את בצק העלים. חוצים אותו לאורכו לשניים, נוצרים שני מלבנים ארוכים. חותכים כל מלבן למשולש.
- מניחים כף של נוטלה בחלק הרחב של המשולש בקצה ומגלגלים את המשולש לקרואסון.
- מניחים בתבנית נינג’ה עם נייר אפייה ומברישים בביצה הטרופה.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הקרואסונים על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
- מוציאים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר לטגן את זה?
הי עדן. לא מומלץ לטגן קרואסונים, הם נאפים בתנור בצורה הרבה יותר טובה.
היי אפשרי לעשות את זה בתנור רגיל ?
היי צביקה, לא, המתכון מותאם לשימוש בנינג’ה.