באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קרואסון מבצק עלים במילוי שוקולד

קרואסון במילוי שוקולד משני מרכיבים עיקריים בלבד - חותכים בצק עלים, שמים נוטלה, מגלגלים ואופים. קינוח טעים ומהיר
קרואסון במילוי שוקולד משני מרכיבים עיקריים בלבד - חותכים בצק עלים, שמים נוטלה, מגלגלים ואופים. קינוח טעים ומהיר
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.7 קק״ל 5527.1 קק״ל
    פחמימות 53.9 גרם 539.2 גרם
    שומן 32.5 גרם 324.6 גרם
    נתרן 30.9 מ״ג 308.7 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 81.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 145.9 גרם
    כולסטרול 26.6 מ״ג 265.6 מ״ג
    סידן 71.7 מ״ג 717.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 114.6 מ״ג 1145.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.7 קק״ל 5527.1 קק״ל
    פחמימות 53.9 גרם 539.2 גרם
    שומן 32.5 גרם 324.6 גרם
    נתרן 30.9 מ״ג 308.7 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 81.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 145.9 גרם
    כולסטרול 26.6 מ״ג 265.6 מ״ג
    סידן 71.7 מ״ג 717.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 114.6 מ״ג 1145.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
חיה טבואדה
X

8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפשירים לילה קודם בצק עלים במקרר.
  2. בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 20 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  3. על משטח לעבודה פורסים את בצק העלים. חוצים אותו לאורכו לשניים, נוצרים שני מלבנים ארוכים. חותכים כל מלבן למשולש.
  4. מניחים כף של נוטלה בחלק הרחב של המשולש בקצה ומגלגלים את המשולש לקרואסון.
  5. מניחים בתבנית נינג’ה עם נייר אפייה ומברישים בביצה הטרופה.
  6. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הקרואסונים על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
  7. מוציאים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרואסון מבצק עלים במילוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי עדן. לא מומלץ לטגן קרואסונים, הם נאפים בתנור בצורה הרבה יותר טובה.

    Avatar
    צביקה

    היי אפשרי לעשות את זה בתנור רגיל ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי צביקה, לא, המתכון מותאם לשימוש בנינג’ה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות