קרין גורן אופה קאפקייקס וניל – חגיגה!
- קרין גורן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.4 קק״ל 6327.5 קק״לפחמימות 40.4 גרם 808.8 גרםשומן 19.2 גרם 383.7 גרםנתרן 81.3 מ״ג 1625.7 מ״גחלבון 3.9 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 11.1 גרם 222.0 גרםכולסטרול 83.8 מ״ג 1676.7 מ״גסידן 46.8 מ״ג 935.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 67.4 מ״ג 1347.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות316
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.4 קק״ל 6327.5 קק״לפחמימות 40.4 גרם 808.8 גרםשומן 19.2 גרם 383.7 גרםנתרן 81.3 מ״ג 1625.7 מ״גחלבון 3.9 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 11.1 גרם 222.0 גרםכולסטרול 83.8 מ״ג 1676.7 מ״גסידן 46.8 מ״ג 935.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 67.4 מ״ג 1347.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לראשונה בישראל – בואו ללמוד לאפות עם קרין גורן! קורס מקיף וגם ערכת אביזרי אפייה מושלמת! קורס של 45 שיעורים של קרין גורן הכולל את כל יסודות האפייה וטיפים סודיים וגם ערכה מפוארת שמגיעה אליכם עד הבית עם מעל ארבעים אביזרי אפייה שמלווה כל שיעור בקורס. לרכישת הקורס והערכה של קרין
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 316 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כוס חלב 3%
קרם
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר לתערובת קמחית.
- מוסיפים ביצים ותמצית וניל וממשיכים לעבד.
- מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
- מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בין פעמיים לשלוש.
- ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים עד קצת יותר מחצי הגובה.
- אופים בתנור במשך 20-25 דקות.
- מערבבים את מרכיבי הקרם במיקסר.
- מוציאים את הקאפקייקס מהתנור, מצננים, מזלפים קרם ומקשטים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר לתערובת קמחית.
- מוסיפים ביצים ותמצית וניל וממשיכים לעבד.
- מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
- מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בין פעמיים לשלוש.
- ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים עד קצת יותר מחצי הגובה.
- אופים בתנור במשך 20-25 דקות.
- מערבבים את מרכיבי הקרם במיקסר.
- מוציאים את הקאפקייקס מהתנור, מצננים, מזלפים קרם ומקשטים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
אפשר בתבנית עגולה?
היי רחל, המתכון נוסה והותאם לאפייה בתבנית קאפקייק, אז יכול להיות שיצא מעט יבש בתבנית עגולה. אבל אפשר לנסות 🙂 שתפי אותנו איך יצא לך
היי שבת שלום אשמח לדעת אם אפשר לעשות את הקאפקייקס כעוגה אם כן לכמה תסמיית אינגליישקייק הגמות מתאימה ואם אפשר להוסיף שוקולד ציפסתודה רבה
היי אילנית, אפשר להוסיף איזה תוספות שרוצים והכמות במתכון תספיק לתבנית אינגליש קייק אחת