קרפצ’יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות

מנה ראשונה צבעונית, קיצית ופשוטה להכנה - קרפצ'יו מדג סלמון טרי, עם קוביות נקטרינה, צנוניות, גרגירי רימון וצ'ילי, בתיבול סויה, לימון, וצ'ילי מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את כל התוספות: פורסים את העירית ו/או הבצל הירוק, הצ’ילי והצנוניות לפרוסות דקות מאוד. חשוב שתהיינה דקות אחרת תקבלו ביס חריף מדי ולא מאוזן נכון.
  2. חותכים את הנקטרינות והבצל הסגול לקוביות קטנות מאוד.
  3. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקופסאות קטנות במקרר עד להגשה. על הנקטרינות מומלץ לזלף מעט מיץ לימון שלא ישחירו (במידה ושומרים במקרר) ואת הצנוניות כדאי לשמור בקופסה עם 2 קוביות קרח או מים קרים מאוד.
  4. חותכים את הסלמון לפרוסות כמה שיותר דקות. אתם יכולים לעשות את זה לבד עם סכין חדה או לבקש מהמוכר בחנות.
  5. מניחים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, בצורה חופפת, ומפזרים מעל את כל התוספות.
  6. מזלפים מעל סויה, רוטב צ’ילי, מיץ לימון ושמן זית ומגישים מיד, מומלץ בליווי לחם קלוי או לחם טרי.
  7. רוצים לשדרג? מזלפים מעל גם כף מירין או 1/2 כפית שמן שומשום.

    קרפצ'יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות. צילום: רחלי קרוט
    קרפצ’יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות. צילום: רחלי קרוט

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1174.1 קק״ל 1174.1 קק״ל
פחמימות 73.4 גרם 73.4 גרם
שומן 70.4 גרם 70.4 גרם
נתרן 1150.7 מ״ג 1150.7 מ״ג
חלבון 59.8 גרם 59.8 גרם
סיבים תזונתיים 14.3 גרם 14.3 גרם
שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
כולסטרול 130.0 מ״ג 130.0 מ״ג
סידן 176.5 מ״ג 176.5 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 2296.3 מ״ג 2296.3 מ״ג
אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar