קרפצ’יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות

מנה ראשונה צבעונית, קיצית ופשוטה להכנה - קרפצ'יו מדג סלמון טרי, עם קוביות נקטרינה, צנוניות, גרגירי רימון וצ'ילי, בתיבול סויה, לימון, וצ'ילי מתוק
מנה ראשונה צבעונית, קיצית ופשוטה להכנה - קרפצ'יו מדג סלמון טרי, עם קוביות נקטרינה, צנוניות, גרגירי רימון וצ'ילי, בתיבול סויה, לימון, וצ'ילי מתוק
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1168.1 קק״ל 1168.1 קק״ל
    פחמימות 73.4 גרם 73.4 גרם
    שומן 75.0 גרם 75.0 גרם
    נתרן 1000.7 מ״ג 1000.7 מ״ג
    חלבון 49.4 גרם 49.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.3 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 144.5 מ״ג 144.5 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1610.3 מ״ג 1610.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1168.1 קק״ל 1168.1 קק״ל
    פחמימות 73.4 גרם 73.4 גרם
    שומן 75.0 גרם 75.0 גרם
    נתרן 1000.7 מ״ג 1000.7 מ״ג
    חלבון 49.4 גרם 49.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.3 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 144.5 מ״ג 144.5 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1610.3 מ״ג 1610.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את כל התוספות: פורסים את העירית ו/או הבצל הירוק, הצ’ילי והצנוניות לפרוסות דקות מאוד. חשוב שתהיינה דקות אחרת תקבלו ביס חריף מדי ולא מאוזן נכון.
  2. חותכים את הנקטרינות והבצל הסגול לקוביות קטנות מאוד.
  3. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקופסאות קטנות במקרר עד להגשה. על הנקטרינות מומלץ לזלף מעט מיץ לימון שלא ישחירו (במידה ושומרים במקרר) ואת הצנוניות כדאי לשמור בקופסה עם 2 קוביות קרח או מים קרים מאוד.
  4. חותכים את הסלמון לפרוסות כמה שיותר דקות. אתם יכולים לעשות את זה לבד עם סכין חדה או לבקש מהמוכר בחנות.
  5. מניחים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, בצורה חופפת, ומפזרים מעל את כל התוספות.
  6. מזלפים מעל סויה, רוטב צ’ילי, מיץ לימון ושמן זית ומגישים מיד, מומלץ בליווי לחם קלוי או לחם טרי.
  7. רוצים לשדרג? מזלפים מעל גם כף מירין או 1/2 כפית שמן שומשום.

    קרפצ'יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות. צילום: רחלי קרוט
    קרפצ’יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרפצ’יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות