קרפצ’יו סלמון עם ירוקים, נקטרינות וצנוניות
מנה ראשונה צבעונית, קיצית ופשוטה להכנה - קרפצ'יו מדג סלמון טרי, עם קוביות נקטרינה, צנוניות, גרגירי רימון וצ'ילי, בתיבול סויה, לימון, וצ'ילי מתוק
מנה ראשונה צבעונית, קיצית ופשוטה להכנה - קרפצ'יו מדג סלמון טרי, עם קוביות נקטרינה, צנוניות, גרגירי רימון וצ'ילי, בתיבול סויה, לימון, וצ'ילי מתוק
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1168.1 קק״ל 1168.1 קק״לפחמימות 73.4 גרם 73.4 גרםשומן 75.0 גרם 75.0 גרםנתרן 1000.7 מ״ג 1000.7 מ״גחלבון 49.4 גרם 49.4 גרםסיבים תזונתיים 14.3 גרם 14.3 גרםשומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 144.5 מ״ג 144.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 1610.3 מ״ג 1610.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1168
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1168.1 קק״ל 1168.1 קק״לפחמימות 73.4 גרם 73.4 גרםשומן 75.0 גרם 75.0 גרםנתרן 1000.7 מ״ג 1000.7 מ״גחלבון 49.4 גרם 49.4 גרםסיבים תזונתיים 14.3 גרם 14.3 גרםשומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 144.5 מ״ג 144.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 1610.3 מ״ג 1610.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1168 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם פילה דג סלמוןהכי טרי שיש
-
1/4 צרור עיריתאו החלק הירוק של גבעולי בצל ירוק
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1/2 בצל סגול בינוניקלוף
-
2 נקטרינות בינוניותבשלות
-
5 צנוניות בינוניות
-
1 חופן גרגירי רימון
-
1/2 לימון בינוניאו ליים, סחוט למיץ טרי
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערבמזרח ומערב
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערבמזרח ומערב
-
6 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את כל התוספות: פורסים את העירית ו/או הבצל הירוק, הצ’ילי והצנוניות לפרוסות דקות מאוד. חשוב שתהיינה דקות אחרת תקבלו ביס חריף מדי ולא מאוזן נכון.
- חותכים את הנקטרינות והבצל הסגול לקוביות קטנות מאוד.
- עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקופסאות קטנות במקרר עד להגשה. על הנקטרינות מומלץ לזלף מעט מיץ לימון שלא ישחירו (במידה ושומרים במקרר) ואת הצנוניות כדאי לשמור בקופסה עם 2 קוביות קרח או מים קרים מאוד.
- חותכים את הסלמון לפרוסות כמה שיותר דקות. אתם יכולים לעשות את זה לבד עם סכין חדה או לבקש מהמוכר בחנות.
- מניחים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, בצורה חופפת, ומפזרים מעל את כל התוספות.
- מזלפים מעל סויה, רוטב צ’ילי, מיץ לימון ושמן זית ומגישים מיד, מומלץ בליווי לחם קלוי או לחם טרי.
- רוצים לשדרג? מזלפים מעל גם כף מירין או 1/2 כפית שמן שומשום.
אופן הכנה
- מכינים את כל התוספות: פורסים את העירית ו/או הבצל הירוק, הצ’ילי והצנוניות לפרוסות דקות מאוד. חשוב שתהיינה דקות אחרת תקבלו ביס חריף מדי ולא מאוזן נכון.
- חותכים את הנקטרינות והבצל הסגול לקוביות קטנות מאוד.
- עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקופסאות קטנות במקרר עד להגשה. על הנקטרינות מומלץ לזלף מעט מיץ לימון שלא ישחירו (במידה ושומרים במקרר) ואת הצנוניות כדאי לשמור בקופסה עם 2 קוביות קרח או מים קרים מאוד.
- חותכים את הסלמון לפרוסות כמה שיותר דקות. אתם יכולים לעשות את זה לבד עם סכין חדה או לבקש מהמוכר בחנות.
- מניחים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, בצורה חופפת, ומפזרים מעל את כל התוספות.
- מזלפים מעל סויה, רוטב צ’ילי, מיץ לימון ושמן זית ומגישים מיד, מומלץ בליווי לחם קלוי או לחם טרי.
- רוצים לשדרג? מזלפים מעל גם כף מירין או 1/2 כפית שמן שומשום.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן