רגע לפני שהולכים לישון, פינוק לילדים גדולים – שוקו חם בניחוח תפוזים

בשיא עונת התפוזים, גם לילדים גדולים מגיע פינוק של סוף יום. קבלו מתכון למשקה שוקולד מושקע בניחוחות תפוז משכרים. הצעת הגשה: להגיש באהבה עצמית!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את השוקו תפוז: מחממים את החלב עם גרידת התפוז עד לסף רתיחה.
  2. מעבירים את השוקולד לקערה. מוזגים על השוקולד את החלב החם, מחכים חצי דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד ל-20 דקות.
  3. מכינים את הקישוט: מעבירים את הסוכר לקערה ומניחים בתוכה את פרוסות התפוז עד שהן מצופות לחלוטין בסוכר.
  4. מחממים במיקרו או בבן מארי את קערת השוקו ומסננים את המשקה דרך מסננת צפופה לקנקן הגשה. מוסיפים את ליקר התפוזים ומערבבים. טועמים ומוסיפים סוכר אם צריך.
  5. מוזגים לכוסות ומקשטים בפלחי תפוז מסוכרים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 751.8 קק״ל 1503.5 קק״ל
פחמימות 102.0 גרם 204.1 גרם
שומן 31.7 גרם 63.4 גרם
נתרן 132.3 מ״ג 264.5 מ״ג
חלבון 18.5 גרם 37.0 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 16.0 גרם
שומן רווי 20.8 גרם 41.6 גרם
כולסטרול 23.6 מ״ג 47.2 מ״ג
סידן 308.4 מ״ג 616.7 מ״ג
ברזל 6.9 מ״ג 13.9 מ״ג
אשלגן 939.0 מ״ג 1878.0 מ״ג
אבץ 3.8 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    דני זיו

    יצא טוב אם מחליפים את הליקר תפוזים בליקר דובדבנים?

      Avatar
      Foody Foody

      נשמע שזה יצא טעים מאד. אולי כדאי אז לוותר על קליפות ההדרים ולהוסיף תות או פרי יער אחר. בהצלחה (:

    Avatar
    Edden93r@gmail.com

    מתה על שוקולד תפוז הרגת אותייי

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף!!!! לילה טוב(:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody