רוגלך ביתיים כמו במאפייה! אתם כבר מריחים?

מכירים את זה שהבית שלכם הופך למאפייה מקצועית? לא? אז ככה המתכון הזה! רוגלך ביתיים מושלמים במילוי נפלא ובקלי קלות. אחרי שתכינו אותם תרתיחו מים, אנחנו כבר בדרך!
מכירים את זה שהבית שלכם הופך למאפייה מקצועית? לא? אז ככה המתכון הזה! רוגלך ביתיים מושלמים במילוי נפלא ובקלי קלות. אחרי שתכינו אותם תרתיחו מים, אנחנו כבר בדרך!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    315
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.0 קק״ל 4725.3 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 661.3 גרם
    שומן 13.1 גרם 195.8 גרם
    נתרן 33.4 מ״ג 501.3 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 80.6 גרם
    כולסטרול 53.9 מ״ג 807.8 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 314.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 75.7 מ״ג 1135.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    315
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.0 קק״ל 4725.3 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 661.3 גרם
    שומן 13.1 גרם 195.8 גרם
    נתרן 33.4 מ״ג 501.3 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 80.6 גרם
    כולסטרול 53.9 מ״ג 807.8 מ״ג
    סידן 21.0 מ״ג 314.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 75.7 מ״ג 1135.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה

סירופ סוכר


 

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים מעט.
  2. מוסיפים בלו בנד, ביצים, חלב, ותמצית וניל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
  3. מכסים במגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה במשך שעה.
  4. מכינים את המילוי: ממיסים במיקרו בלו בנד ושוקולד צ׳יפס, ומערבבים פנימה סוכר, קקאו וקינמון.
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. אחרי שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח עבודה, מקמחים ומרדדים. מורחים את המילוי באופן שווה ואחיד על כל הבצק ומקפלים לחצי, מקמחים שוב ומרדדים את הבצק למלבן דק.
  7. חותכים את המלבן באמצע ומחלקים כל חלק למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר ומסדרים את הרוגלך בתבנית עם נייר אפיה.
  8. מערבבים חלמון עם כף מים ומורחים על הרוגלך. אופים בין 10-15 דק׳ בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
  9. מכינים סירופ סוכר: בקלחת שמים את המים והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי. מורידים מהאש.
  10. מוציאים מהתנור, מורחים בנדיבות סירופ סוכר, מצננים ומגישים.

    רוגלך ביתיים. צילום: מעין טרודל
    רוגלך ביתיים. צילום: מעין טרודל

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוגלך ביתיים כמו במאפייה! אתם כבר מריחים?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מור

    מגרה ביותר!!!! חייבת להכין מחר כזה

קטגוריות

אביזרים

תגיות