< רקע נינג'ה

רוטב צ’ילי מתוק הום מייד שישדרג כל מאכל!

חולים על רוטב צ'ילי מתוק? אז למה שלא תכינו בעצמכם! רוטב צ'ילי מתוק הום מייד, שתוכלו להחזיק במקרר ולתבל איתו מאכלים אסייתיים, אבל לא רק!
חולים על רוטב צ'ילי מתוק? אז למה שלא תכינו בעצמכם! רוטב צ'ילי מתוק הום מייד, שתוכלו להחזיק במקרר ולתבל איתו מאכלים אסייתיים, אבל לא רק!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.5 קק״ל 765.9 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.9 גרם
    נתרן 133.1 מ״ג 532.2 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 4.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 152.6 מ״ג 610.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.5 קק״ל 765.9 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.9 גרם
    נתרן 133.1 מ״ג 532.2 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 4.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 152.6 מ״ג 610.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים את הפלפלים לשניים לאורכם ומסירים את הגרעינים. אפשר להשאיר חלק מהגרעינים, ככל שיישארו יותר גרעינים הרוטב יהיה חריף יותר.
  2. בסיר קטן מחממים את השמן ומטגנים בו את הפלפלים במשך כ-5 דקות. מצננים עד לטמפרטורת החדר.
  3. מעבירים את הפלפלים לבלנדר יחד עם שאר מרכיבי הרוטב, מתקינים את להב הקיצוץ ומפעילים על תוכנית CHOP.
  4. מעבירים את הרוטב לצנצנת או לבקבוק רוטב ושומרים עד חודש במקרר.

    רוטב צילי מתוק הום מייד2
    רוטב צ’ילי מתוק הום מייד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • אם תסתכלו מאחור בתווית של רוטב הצ'ילי המתוק שבמקרר שלכם, תבינו למה כדאי להכין בעצמכם רוטב כזה. מה שחשוב הוא לטעום ולתקן תיבול. לא מתוק לכם מספיק? הוסיפו קצת סוכר, לא מלוח מספיק? הוסיפו עוד רוטב דגים. כך תגיעו לרוטב המדויק שלכם, שישמש אתכם כדי להקפיץ, לתבל ולטבול כל דבר כמעט!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוטב צ’ילי מתוק הום מייד שישדרג כל מאכל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שלומית אור

    היי. מה אפשר לשים במקום רוטב דגים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשתמש ברוטב סויה במקום רוטב דגים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות