רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז

מחפשים מנה מרשימה לאירוח שמכינים בקלות? השף משה שגב מכין רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז. מנה חגיגית מנתח בשר איכותי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

בצלים אפויים

סלט כרוב

אופן הכנה

  1. משרים את נתח הבשר ביין לרבע שעה. מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הבצל הסגול לחצאים. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. מגררים את הגזר בפומפייה.
  2. מכינים את הרוסטביף: משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מעסים בחרדל גרגרים ומתבלים במלח ופלפל. שמים בתבנית ואופים במשך 20 דקות מבלי לפתוח את התנור. לאחר מכן מוציאים וחותכים את הבשר, בודקים את מידת העשייה. במידת הצורך ממשיכים לצלות. מוציאים מהתנור ופורסים לפרוסות דקות.
  3. מכינים את הבצלים: שמים את הבצלים, שמן, סוכר ותבלינים בקערה ומערבבים היטב. מפזרים בתבנית האפייה ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים במשך 35-40 דקות, מסירים את הרדיד ומחזירים למצב גריל עליון לרבע שעה נוספת או עד להשחמה.
  4. מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעול, סוחטים את הלימון. שמים את הכרוב והגזר בקערה גדולה. טוחנים את החרדל, סוכר, מיץ לימון, עלי פטרוזיליה, מיונז ושמן זית בבלנדר מוט, יוצקים על הירקות ומערבבים היטב.
  5. מגישים את הבשר לצד הבצלים, סלט, צנימים ומלפפון חמוץ.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1176.8 קק״ל 4707.2 קק״ל
פחמימות 57.6 גרם 230.4 גרם
שומן 82.0 גרם 327.9 גרם
נתרן 6916.6 מ״ג 27666.2 מ״ג
חלבון 32.8 גרם 131.3 גרם
סיבים תזונתיים 16.4 גרם 65.7 גרם
שומן רווי 19.2 גרם 76.9 גרם
כולסטרול 99.4 מ״ג 397.5 מ״ג
סידן 268.6 מ״ג 1074.5 מ״ג
ברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״ג
אשלגן 1614.8 מ״ג 6459.1 מ״ג
אבץ 5.4 מ״ג 21.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody