רוצים את כל היד! אצבעות שוקולד וקוקוס

רחלי קרוט במתכון טבעוני מושלם, אצבעות שוקולד עם שכבת קוקוס ומעליה שכבת שוקולד מענגת, קינוח שגם הקטנים וגם הגדולים ישמחו לקבל בכל שעה והזדמנות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

שכבת קוקוס

גנאש שוקולד

אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין

1.  בקערה שמתאימה למיקרו שמים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
2. מוסיפים את 2 סוגי הסוכר וטורפים. מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהיא נטמעת בבלילה.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.
4. מעבירים לתבנית מרובעת, משומנת היטב עם נייר אפייה בתחתית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומצננים.
5. בינתיים מערבבים את כל שכבת הקוקוס וכשהבראוניז מעט חמימים מניחים מעל את הקוקוס בשכבה אחידה. מחזירים לתנור למשך 10 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.
6. בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. שופכים על הבראוניז עם הקוקוס שכבר הספיק להצטנן ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד להגשה.
7. חותכים לאצבעות ומגישים.

אצבעות שוקולד וקוקוס. צילום: טל סיון-ציפורין
אצבעות שוקולד וקוקוס. צילום: טל סיון-ציפורין

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 330.0 קק״ל 6599.8 קק״ל
פחמימות 28.8 גרם 575.3 גרם
שומן 22.3 גרם 445.8 גרם
נתרן 59.3 מ״ג 1186.8 מ״ג
חלבון 4.5 גרם 90.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 43.8 גרם
שומן רווי 17.7 גרם 354.7 גרם
כולסטרול 51.0 מ״ג 1019.8 מ״ג
סידן 23.2 מ״ג 464.5 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 34.5 מ״ג
אשלגן 190.6 מ״ג 3812.9 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 18.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar