רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים שלכם? ממרח רפאלו, נעים להכיר!

רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים הפשוטה והאהובה? המתכון הבא הוא בשבילכם - עוגת ביסקוויטים רפאלו עם ממרח בטעם ממתק כדורי הקוקוס הלבנים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב, גבינה לבנה, פודינג וניל וממרח רפאלו עד לקבלת תערובת יציבה ואחידה.
    עוגת ביסקוויטים רפאלו
    עוגת ביסקוויטים רפאלו

    מקציפים לתערובת אחידה ויציבה
    מקציפים לתערובת אחידה ויציבה

  2. בקערה נפרדת, מוזגים מעט חלב. טובלים ומרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחידה בתבנית מלבנית.

    טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה
    טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה

  3. יוצקים מחצית מתערובת הגבינה והרפאלו על הביסקוויטים ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.

    מניחים מהתערובת, מורחים, ומניחים שכבה נוספת
    מניחים מהתערובת, מורחים, ומניחים שכבה נוספת

  4. יוצקים את שארית התערובת על הביסקוויטים ומיישרים. מקשטים את העוגה בתותים, כדורי רפאלו וקוקוס קלוי. מגישים עם כוס קפה, בתיאבון!

    מקשטים בכדורי רפאלו, בתיאבון
    מקשטים בכדורי רפאלו, בתיאבון

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2079.5 קק״ל 2079.5 קק״ל
פחמימות 243.1 גרם 243.1 גרם
שומן 88.2 גרם 88.2 גרם
נתרן 2183.4 מ״ג 2183.4 מ״ג
חלבון 76.8 גרם 76.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 49.0 גרם 49.0 גרם
כולסטרול 174.6 מ״ג 174.6 מ״ג
סידן 872.1 מ״ג 872.1 מ״ג
ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 1304.3 מ״ג 1304.3 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה. כיף לשמוע!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody